Спечелете гейминг таблет Brillar за 1-ви юни

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 юни 2024

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🎉🎮 GIVEAWAY Alert! 🎮🎉

Спечели гейминг таблет за 1-ви юни! 

Ето как:
1️⃣ Харесай това видео.
2️⃣ Тагни приятел в коментарите.
3️⃣ Победителят ще бъде изтеглен на 1.06.2024г. и обявен на стори!🎁

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да участва и коментира неограничен брой пъти.

Участието в Играта в Instagram дава възможност на 1 (един) да спечели ТАБЛЕТ.

Наградата ще бъдaт изтеглени на 01.06. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия.

Печелившият Участник ще бъде обявен в стори и в официалната интернет страница на “Шугарленд” (sugarlandbg.com) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившият Участник ще може да получи своята награда на посочен от него адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия Участник до посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с него и предоставянето на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара