Спечелете разходка за 48 часа с електромобил до любимо кътче в България

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 май 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 Играй и Спечели с Travel by electric! 🚗💡

🤍💚❤️ Ако и ти обичаш България, също като нас,  включи се в съвместната ни игра и спечели разходка за 48 часа с електромобил до любимо кътче в България!

🤗 Ето как да участваш:
1️⃣ Харесай Facebook страницата на #Travelbyelectric
2️⃣ Напиши в коментар под поста отговора на въпроса:
Над меандрите на коя река се намира мостът от снимката?
A) Янтра
B) Дунав
C) Марица?
Открий верния отговор и още много места в България с Travel by electric!

👉 Щастливият победител ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще бъде обявен в коментар под поста до 18:00 часа на 31.05.2024 г.

Наградата в Играта е пътешествие с електрически автомобил с марка Renault на „Травъл бай Електрик“. Печелившият участник ще може да наеме безплатно електрически автомобил с марка Renault за период до 48 часа, за да посети локация по избор на територията на Република България. Наградата в Играта е осигурена и се предоставят от „Травъл бай Електрик“ ЕООД.

В Играта има 1 печеливш участник, като получава описаната в чл. 10 награда. Печелившият участник ще бъдат обявен на 31.05.2024 г. като коментар под поста на Играта в Фейсбук страницата на телевизионното предаване „Аз обичам България” - https://www.facebook.com/azobichambulgaria.btv/, чрез обявяване на потребителски профил на печелившия участник, с който същият е участвал в Играта.

С оглед получаване на наградата, участникът трябва да изпрати на Медията две имена, адрес на собствена електронна поща, както и телефонен номер, в срок до 23:59 часа на 05.06.2024 г., на лично съобщение във Фейсбук страницата на https://www.facebook.com/azobichambulgaria.btv/ от профила, от който е публикувал отговор. В случай че даден участник не изпрати съобщение в указания срок и/или не от профила, от които е публикувал коментар или изпрати съобщение без необходимата пълна информация се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място за съответната награда ще бъде изтеглен друг печеливш.

Наградата може да се използва от печелившия участник, като не може да бъде заменяна за парична или каквато и да е друга равностойност в продукти или услуги. Печелившият участник може да се възползва от наградата в период от 6 месеца след края на Играта, като трябва да напише имейл на партньора „Травъл бай Електрик“ за уточнение на подробности.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара