Спечелете детски велосипед и всеки ден пръчици Зайо Байо

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 май 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Фирма „Сани-Конс Тодорови с-ие” СД е създадена през 1990 г. Приоритетно насочва дейността си в производството на царевични и пшеничени пръчици, като вече 33 години успешно реализира своята продукция на българския и международен пазар.

През 2000 г. пуска на пазара продуктите под марката „Зайо Байо”, които за кратко време получават широка популярност.

Продуктите „Зайо Байо“ са разработени на базата на специално подбрана пшеница и царевица с високо качество без ГМО. Те не съдържат консерванти, нямат изкуствени оцветители и стабилизатори, в тях се влагат само натурални съставки. В технологията на производство няма пържене и не се използва хидрогенирана мазнина.

Фирма „Сани-Конс Тодорови с-ие” СД винаги се е стремяла да предлага на своите клиенти качествени продукти, които са изключително подходящи за всички. Сред широкото разнообразие от вкусове има и такива, които не съдържат ГЛУТЕН – Сладка царевица, Копър и сметана, Пица, Бекон, Сирене и Фъстък.

В седмицата на детето, Радио ENERGY и Зайо Байо ти дават възможност да спечелиш всеки ден от вкусните пръчици на Зайо Байо, а в края на седмицата, един от всички участвали ще грабне голямата награда - велосипед!

Регистрирай се, отговори на въпроса на Зайо Байо и всеки ден може да спечелиш!

УЧАСТВАЙ ТУК

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара