Спечелете фотоапарати, фитнес часовници и колонки Jim Beam

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 2 юни 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Jim Beam и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Описание на наградите - Наградите, определени за тази игра, са:

        6 (шест) Jim Beam фотоапарата за моментни снимки
        18 (осемнадесет) броя Jim Beam фитнес часовника
        36 (тридесет и шест) Jim Beam Bluetooth колонки

Участието в играта е обвързано с покупка. Всеки участник е необходимо да закупи бутилка Jim Beam 700ml или по-голяма разфасовка, за да участва в седмична томбола с награди. Всеки участник е необходимо да регистрира своя уникален касов бон (касова бележка) на следния уебсайт: estestvenojimbeam.bg. 

*Правилният регистрационен номер на касовия бон се намира в долния десен ъгъл. Повече информация участниците могат да получат на тел. 02 956 60 80 или на e-mail: office@maxxium.bg от 10:00ч до 17:00ч. всеки работен ден. Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, ако спечелят. В противен случай Организаторът има право да откаже да предостави наградата. В промоцията участват Jim Beam, Jim Beam Honey, Jim Beam Black, Jim Beam Double Oak, Jim Beam Rye, Jim Beam Apple, Jim Beam 7yo limited edition.

Победителите, ще се теглят на лотариен принцип всеки четвъртък (първо теглене на 2ри май; последно теглене на 6ти юни) до приключване на промоцията и ще бъдат обявявани в уебсайта на estestvenojimbeam.bg и на фейсбук страницата на Jim Beam България ( https://www.facebook.com/JimBeamBulgaria ).

Седмично разпределение на теглените награди: 1 (един) Jim Beam фотоапарат за моментни снимки, 3 (три) Jim Beam фитнес часовника, 6 (шест) Jim Beam Bluetooth колонки. Печелившите ще бъдат обявени на уебсайта на www.estestvenojimbeam.bg, с посочени спечелена награда и срок на доставка (до 20 календарни дни). Една регистрация (една касова бележка) може да спечели само една награда.

Играта е валидна за всички физически лица, навършили 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. Всеки участник може да се регистрира, с повече от една касова бележка, при условие, че всяка доказва покупка на бутилка Jim Beam 700ml или по-голяма разфасовка. Една касова бележка дава право само на една регистрация. В играта нямат право да участват служителите на Организатора, както и членове на техните семейства.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара