Спечелете парични награди от 1000 лв. и 500 лв. и комплекти за рисуване

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 септември 2024

Как се участва:

Чрез изпращане на рисунка.

Пълни правила:

Готов ли си да ни покажеш твоята цветна Коледа с “Боровец”?😍

Конкурсът започва днес и е отворен за деца и младежи от цялата страна, между 4 и 25 години!💙

Условието е просто ➡️ нарисувай рисунка по тема “Моята цветна Коледа с Боровец” и задължително ни напиши твоето послание на гърба на творението ти!🎨👨🏻‍🎨

Награди за финалистите ⤵️
🏆Първо място - 1000 лв
🥈Второ място - 500 лв
🥉Трето, четвърто и пето място - различни по големина комплекти за рисуване

А накрая на конкурса рисунката-победител ще има възможност да бъде отпечатана върху опаковката на вафли “Боровец” 630г. !🖼️❤️

Това състезание е отворено за деца и младежи на възраст от 4 до 25 години от цял свят, разделени в 6 категории:  04-05 години, 06-09 години, 10-13 години, 14-17 години, 18-25 години.

Приемат се само оригинални творения, върху равна повърхност и върху гъвкава опора (без 3D, без мат, без рамка, без дърво).
1    Копия, фотокопия и цифрови творения няма да бъдат оценявани.
2    Ще бъдат оценявани само творения, които отговарят на темата.
3   Творения, надвишаващи максималния формат от 105×75 см, творения, фиксирани     върху някаква опора (рамка, цветна хартия и др.) или неидентифицирани творби ще бъдат изключени  от конкурса.

Само регистрационни формуляри, които са  правилно попълнени, четливи и залепени с лепило зад творението, ще бъдат взети под внимание.

Силно се препоръчва участникът да прикачи обяснителен текст за своето творение и/или артистичния подход,  който също да залепи с лепило зад творението (без тиксо или телбод)

Изпратете вашата рисунка по пощата на адрес: с. Широки Дол, п.к. 2013, общ. Самоков, обл. Софийска, ул 1-ва № 76 (център)
          До: “Арт работилницата - Чичо Фред”
          С тема: “Моята цветна Коледа с Боровец”.

Материалите да бъдат изпратени в плик. Изпратени в картонени тръби или кутии няма да бъдат приети.

Срок за подаване: от 15.05.2024 до 15.09.2024г.
           Жури: от 15.09.2024 до 15.10.2024г.
           Резултати в нашата фейсбук страница: 20.10.2024г.
           Изложба и награждаване: 14.12.2024г.

Журито ще обсъди, за да избере най-много номинирани  и победители въз основа на уважение към тема, художествена  и техническа стойност.

Победителите ще получат наградата си на церемонията  по награждаването на  14.12.2024 г. на АДРЕС - Награждаване Калоянова крепост Арбанаси. В  случай, че победителят не може да присъства,  наградата ще бъде изпратена по пощата. ОРГАНИЗАТОРЪТ при никакви обстоятелства не носи отговорност за  проследяването и съдбата на пратката, не носи  отговорност в случай на загуба, кражба или повреда на пратката (медал/диплома); не може да замени или  компенсира загуба/кражба/щета.

Представител на Организатора, ще се свърже по имейл с печелившите  участници, а резултатите ще бъдат публикувани на страницата във Facebook на “Боровец - вафли и бисквити”

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара