Спечелете за тест 10 крема L’Oréal Age Specialist 55+

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Пеева
Soul Free
bialata3
Denyyy
monii -
mimoza@b
mama66
Сарра
Esmee
Dream Team

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

През различните периоди от живота на всяка жена деликатната кожа на лицето има нужда от различни видове грижа, за да продължи да изглежда все така здрава, младежка и красива.

Гамата на L’Oréal Paris Age Specialist ви помага да създадете своя индивидуална бюти рутина и да се справите с проблемите, типични за кожата на лицето, които се появяват след 35, 45 и 55 и 65-годишна възраст.

Дневните и нощни кремове от гамата Age Specialist ще се погрижат за всяка ваша специфична нужда като подхранване, хидратиране, матиране или омекотяване. Радвайте се на по-гладка и сияйна кожа с L'Oréal Paris!

Дневният крем против бръчки L’Oréal Paris Age Specialist 35+ хидратира, укрепва и предотвратява бъдещото изсушаване на кожата. Грижата е обогатена с масло от камелия и биофсери колаген, които проникват в епидермиса и увеличават до девет пъти своя обем за запълване на фините линии. Кожата на лицето ви е видимо по-мека и еластична.

✔ хидратира кожата на лицето, подхранва я и предотвратява изсушаването
✔ бори се ефективно с първите признаци на стареене на кожата
✔ видимо намалява бръчките и подобрява еластичността

След 45-годишна възраст регенерацията на клетките започва да се забавя. Появяват се повече бръчки и плътността на лицето постепенно намалява. Age Specialist 45+ дневна грижа е богата на pro-retinol и масло от камелия. Клинично доказан троен ефект:

Намалява бръчките – кожата е гладка, бръчките и фините линии са по-малко видими
Възстановява твърдността – кожата има по-добър тонус и изглежда по-здрава
Възстановява плътността – от седмица на седмица кожата става по-плътна и по-еластична.

След 55-годишна възраст се появяват дълбоки бръчки, кожата започва да губи еластичност, а контурите на лицето стават по-слабо изразени. Дневният крем Age Specialist 55+ е богат на пептиди и масло от камелия. Ден след ден кожата на лицето е по-гладка, бръчките и фините линии са по-малко видими, еластичността се възвръща. Кремът изпъва и стяга отпуснатите контури на лицето и помага за възстановяване на естествената плътност на кожата.

✔ интензивно хидратира и подхранва зрялата кожа
✔ с ревитализиращо действие
✔ намалява видимостта на бръчките
✔ помага за премоделиране на контурите на лицето

След 65-годишна възраст кожата губи здравина, а бръчките стават по-видими. Age Specialist 65+ видимо коригира признаците на стареене със следните съставки: витамин В3, В5, Е - мощна комбинация, която помага за възстановяването и укрепването на кожната бариера. Лекото и благородно масло от камелия подхранва и хидратира кожата. Клинично доказан троен ефект:

 ✔ поддържа лицевите контури
✔ намалява бръчките
✔ размерът и интензивността на старческите петна намалява

Tествайте L’Oréal Paris Age Specialist!

L’Oréal търси 10 дами, които да тестват кремовете Age Specialist 55+ и да споделят своите впечатления в настоящата тема. Запишете се за участие в кампанията, като ни разкажете повече за своя индивидуален режим, с който запазвате младостта на кожата си.

На 22 май ще изтеглим и обявим победителите.

Следете темата през следващите месеци, защото периодично ще споделяме с вас интересни факти и полезна информация от света на L’Oréal Paris! 

Краен срок - 22 май 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара