Спечелете 1000 лв. за гориво и ваучери за преживявания от Makaroon

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка за поне 100 лв. в бензиностанции OMV, плащане безконтактно с Mastercard и използване на приложението OMV MyStation.

Пълни правила:

Открий нова посока, подари си емоция

С OMV и Mastercard участваш в месечна томбола за 1 от 9 вълнуващи награди!

Изживей емоцията от пътуването с OMV и Mastercard!

    Направи покупка/и за минимум 100 лв. в OMV в периода на кампанията.
    Използвай приложението OMV MyStation и активирай офертата.
    Плати сметката си безконтактно с Mastercard.

    Готово! Вече си в нашата месечна томбола за награди, която ще ти донесе незабравими изживявания:
    1 комплект ваучери за гориво на обща стойност 1000 лв., осигурени от OMV България
    3 пакета „Екстремни преживявания“, осигурени от Макароон - ваучери за преживявания и фабрика за емоции! (makaroon.bg)
    5 пакета „Романтично бягство“, осигурени от Макароон - ваучери за преживявания и фабрика за емоции! (makaroon.bg)

    За да бъдат емоциите още по-големи, през целия период на кампанията имаш възможност да се включиш в три месечни томболи. Всяка трансакция, платена с Mastercard, ти носи допълнителни точки в OMV MyStation*. Един участник може да спечели само една награда на томбола.

    *За всеки литър заредено гориво и за всеки 2 лв., платени в категории Магазин, Ресторант, Автоаксесоари, Автомобилни течности и Автомивка, с изключение на продуктите, описани в Общите условия на програмата OMV MyStation, получаваш по 1 допълнителна точка.

    Сложи началото на вълнуващите пролетни дни в компанията на OMV и Mastercard! Успех!

Регистрация за участие в томболата не се изисква. Всеки, който е закупил (с една или няколко транзакции) стоки или услуги общо на стойност минимум 100 лв. (сто лева) в рамките на периода на кампанията, от бензиностанция OMV, използвал е новото приложение OMV MyStation и е заплатил цената с безконтактна карта MasterCard®, участва автоматично в томболата.

Печелившите ще бъдат уведомени от Организатора по телефон или имейл (посочен в регистрацията в приложението OMV MyStation), като телефонният номер и имейлът ще се използват от Организатора единствено за целите, посочени в т. 27 и 28 по-долу. За всяко теглене Участници ще бъдат само онези, които имат извършени покупки общо на стойност не по-малко от 100 лв., направени (с една или няколко транзакции) в периода на Кампанията съгласно правилата на настоящите Общи условия.

Един Участник има право на толкова броя отделни участия в тегленията от томболата, равни на всеки отделни 100 лв.

Печелившите ще бъдат определени в три отделни тегления на томболата на следните дати:
• Първо теглене: 08.05.2024 г. - обявяване на печелившите на 10.05.2024 г. В тегленото участват всички транзакции, отговарящи на Общите условия и извършени в периода 01.04.2024 – 01.05.2024 вкл.
• Второ теглене: 04.06.2024 г. - обявяване на печелившите на 06.06.2024 г. В тегленето участват всички транзакции, отговарящи на Общите условия и извършени в периода 01.04.2024 – 01.06.2024 вкл.
• Трето теглене: 04.07.2024 г. - обявяване на печелившите на 08.07.2024 г. В тегленето участват всички транзакции отговарящи на Общите условия, извършени в периода 01.04.2024 – 01.07.2024 вкл. 

Организаторът обявява печелившите Участници, като публикува на интернет страницата www.omv.bg/mastercard: инициали на имената на печелившите Участници и номерата на техните OMV MyStation карти, и се свърза с печелившите Участници по телефона и/или по електронната поща. Обявяването се извършва в деня на или в деня след провеждане на съответното теглене на томбола по т. 16. Организаторът публикува информация за Кампанията и тегленето на печеливши Участници и на своята Facebook страница: www.facebook.com/OMVBulgaria.
Организаторът няма задължение да обявява резервните печеливши Участници, освен
ако печеливш Участник загуби правото си на награда съгласно тези Общи условия и
бъде заменен от резервен печеливш Участник съгласно т. 21.

Всяка награда трябва да бъде потвърдена от всеки печеливш Участник, когато бъде уведомен за това по телефон или по електронната поща. Независимо от получаване на уведомлението, във всички случаи Участникът е длъжен да потвърди получаването на наградата не по-късно от 14 дни от датата на обявяване на печелившите на интернет страницата www.omv.bg/mastercard съгласно т. 19.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара