Спечелете четки Remington и 150 комплекта Syoss

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 19 май 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Syoss за поне 5 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България във всички магазини от търговска верига „Кауфланд“, наричани за целите на Кампанията „търговски обекти“.

Наградите са:
• 15 бр. четки за сушене и стилизиране за коса Remington AS8810 Keratin Protect
• 100 бр. комплекта включващи шампоан Syoss Intense Plex 440мл и балсам Syoss Intense Plex 250мл

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на Syoss на минимална стойност 5 лева с ДДС. Участват продукти от категориите Грижа за коса, Боя за коса, Стилизанти.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочената в т. 7.1 марка, в периода на Кампанията и регистрация с две имена, имейл, телефонен номер, номер и дата на касова бележка в сайта www.syoss-promo.bg.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж, независимо от броя и стойността на продуктите, посочени в нея. За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.syoss-promo.bg.

Тегленето на наградите ще се състои на 23 май 2024 г. Ще бъдат изтеглени 115 печеливши и 115 резервни участника. Печелившите от кампанията ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 31 май 2024 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 07 юни 2024 г.

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок до 07 юни 2024 г., наградите се разпределят между резервните печеливши, документирано с протокол.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара