Спечелете таблет, смартфон, уикенд за двама, ваучер за вечеря и ваучери за Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - не е посочен

Как се участва:

Чрез гласуване в анкета.

Пълни правила:

Добре дошли в Потребителския избор в проучването на Superbrands

Superbrands е новаторска инициатива за определяне и отличаване на водещите марки по света. В основата ѝ е независимо жури от експерти, притежаващи необходимата квалификация да преценят коя марка заслужава отличието Superbrand.

Част от процеса на подбор е провеждането на национално гласуване на потребителите. Това дава възможност общественото мнение, включително и Вашето, да се разгледа успоредно с експертното.

Като участвате в гласуването на потребителите, Вие имате възможност не само да споделите кои марки според Вас се представят добре и дават резултати, но и да спечелите една от седемте страхотни награди, сред които:

    Три броя ваучера за пазаруване в Kaufland, всеки един на стойност 100 лева

    Уикенд за двама в луксозния Hyatt Regency Pravets Resort

    Таблет Lenovo

    Ваучер на стойност 200 лв. в ADOR Restaurant на лукзозния Intercontinental Hotels & Resorts Sofia

    Смартфон Realme C51


Правила за теглене на наградите

Гласуването на потребителите за Superbrand е идея на независимата организация Superbrands, която откроява и промотира изключителните марки и най-добрите бизнес практики в 90 страни.

Не се изисква покупка на каквито и да било стоки или услуги.

Допуска се само една заявка на човек.

Допуска се само една заявка от даден електронен адрес.

Победителите ще бъдат определени чрез теглене сред всички редовни заявки, което ще се проведе в срок от 14 работни дни след края на промоционалния период в офиса на Superbrands Bulgaria.

Победителите ще бъдат уведомени по електронната поща в срок от 14 дни след датата на тегленето на наградите. Победителите разполагат с 28 дни след уведомяването за приемане на наградата чрез изпращане на съобщение по електронната поща на адрес office@superbrands.bg.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара