Спечелете екшън камера, безжични слушалки и 50 комплекта с продукти Bett'r

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 12 май 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Bett'r за поне 8 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

Продукти, участващи в Промоцията: Всички продукти на търговската марка „Bett’r”

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Стъпка 1: Участниците следва да закупят продукти с марка Bett´r с минимална стойност 8 лв. с ДДС в периода на Промоцията. Продуктите следва да бъдат закупени с една касова бележка. 

Стъпка 2: Участниците трябва да регистрират три имена, валиден имейл адрес, датата и номера на касовата бележка (за онлайн поръчки от zelen.bg номерът на поръчката се въвежда вместо номер на касовата бележка) на интернет страницата www.zelen.bg/info/promo, като при регистрацията участникът трябва и да потвърди, че е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният имейл адрес ще бъде публикуван на сайта www.zelen.bg/info/promo, като последните символи от имената на всеки имейл адрес ще бъдат скрити и няма да бъдат видими.

Участниците следва да съхраняват касовата бележка, издадена от всеки магазин в България, като това е условие за потвърждение, както и предпоставка за получаване на Наградата. В случай, че в касовата бележка закупените продукти са записани само като „артикул“, то участникът следва да запази опаковките на продуктите, заедно с касовата бележка, като доказателство за направената покупка. Предоставянето на опаковките на продуктите, както и касовата бележка, са предпоставка за получаването на наградата.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.
Всеки участник може да регистрира максимум 10 касови бележки.

Стъпка 3: Ако участникът е изпълнил стъпка 1 и стъпка 2, участва в тегленето на малки, средни и големи награди.

За да участва в тегленето на награди, участникът следва да регистрира най-малко една касова бележка и трябва да е попълнил регистрационната форма коректно с всички данни, описани в т. 10 на настоящите общи условия.

Всяка регистрация, направена в съответния период, която отговаря на настоящите Условия, участва в теглене за награди. Организаторът изтегля на случаен принцип победители измежду всички участници, които са попълнили коректно регистрационната форма за конкретния период на Промоцията. Случайният избор на победител е базиран на предварително заложен в електронната система за теглене на наградите алгоритъм за количествено разпределение на наградите.

Един участник не може да спечели повече от една награда, независимо дали малка, средна или голямата.

Участници, които са се регистрирали за участие в Промоцията (Играта), участват в тегленето на всичките 56 награди (1 голяма, 5 средни и 50 малки), което ще се извърши на 14.05.2024 г.;

Обявяването на победителите ще се извърши на: 15.05.2024,. г. в срок до 24 часа след изтеглянето им.

Награди:

За периода на Промоцията са налични общо 50 малки награди. Малка награда: Селекция продукти от марката “Bett’r” (Селекцията съдържа следните артикули: 1X Био Пралини с Бадемов Крем, 3x13g, Bett’r; 1X Био Вафла Без Добавена Захар с Крем с Кашу и Ягоди, 30g, Bett'r; 1X Био Плодови Топчета с Пълнеж Шамфъстък (3x15g), Bettr; 1X Био Лешниково-Kакаов Kрем за Мазане Без Добавена Захар, 250g, Bettr; 1X Био Безглутенов Микс за Брауни, 400g, Bett'r; 1X Био Гранола с Горски Плодове и Кокос, 300g, Bett'r; 1X Био Печен Солен Шамфъстък, 150g, Bettr.)

Средни награди:
За периода на Промоцията са налични общо 5 средни награди. Средна награда: Аудио слушалки Оn-ear JBL Tune 510, Bluetooth

Голяма награда:
За периода на Промоцията е налична общо 1 голяма награда. Голяма награда: Eкшън камера Insta360 GO 3 (128GB)

Печелившите участници ще бъдат известени по имейла, подаден при регистрацията, както и на страницата на промоцията. Печелившите ще трябва да върнат отговор с валидни данни за доставка на наградата. 

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените продукти с бранда Bett´r при поискване от страна на Организатора. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара