Спечелете участие в детски отбор за UEFA EURO 2024 и 1000 спортни екипа

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 21 април 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

Lidl Plus сбъдва мечти!

Твоето дете може да излезе ръка за ръка с полуфиналист на UEFA EURO 2024.

Като част от международното партньорство между Lidl International и UEFA EURО 2024, всяка държава с Lidl представителство ще изпрати деца-талисмани, които ще извеждат футболистите в официалните откривания на мачовете от първенството. На Лидл България се полага честта да изпрати детския отбор, който ще открие полуфинала от UEFA EURO 2024 в Мюнхен на 9 юли 2024 г. на стадион „Алианц Арена“.

Как да участваш?

1. Свали или отвори приложението Lidl Plus

2. Запиши се за участие директно в приложението

Кой може да участва?

Родители на деца, които в периода на първенството от 14.06. до 14.07.2024 г. ще бъдат на навършени от 6 до 10 години.

Участието в Играта предполага следното:

    Възможност за пътуване до Мюнхен, Германия, за полуфинален футболен мач от UEFA EURO 2024 на представляваното дете и на участника (алтернативно на друг родител/ настойник) с престой от две нощувки.

    Притежаване на валидни документи за пътуване за участника (алтернативно на друг родител/настойник) и на представляваното дете в случай на спечелване. „ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО” КД не носи отговорност за изрядността и наличието на всички необходими документи за пътуване на участника (алтернативно на друг родител/настойник) и на представляваното дете, като същите следва да бъдат предварително осигурени от участника в играта (в това число и нотариално заверена декларация от родител/настойник на представляваното дете, с която се дава разрешение за напускане на страната само с единия родител/настойник).

Като част от международното партньорство между Lidl International и UEFA EURО 2024, всяка държава с Лидл представителство ще изпрати деца-талисмани, които ще извеждат футболистите в официалните откривания на мачовете от първенството. На Лидл България се полага правото да излъчи един отбор от 11 деца.

Лидл България ще изпрати 2 деца, избрани с отделна вътрешна кампания само за служители на компанията, а останалите 9 места в отбора ще бъдат разиграни в национална игра в приложението Lidl Plus, достъпна за всяко българско семейство.

Голяма награда

Участникът може да спечели едно от 9 (девет) места за представляваното дете като дете-талисман – част от официалната програма на UEFA Player Escort на полуфинала от UEFA EURO 2024, който ще се проведе на 9 юли 2024 г., вторник, на стадион „Алианц Арена“ в гр. Мюнхен, Федерална Република Германия. Детето на победителя ще участва в официалното откриване на мача като ще изведе за ръка футболист от единия от двата класирали се отбора. Точният график ще се потвърди след определянето на печелившите.

Представляваното дете, което ще излезе с играчите, ще получи от Лидл екип (състоящ се от шорти, тениска, чорапи и обувки), който трябва да бъде облечен в деня на мача. Представляваното дете ще получи и допълнително облекло (пуловер с качулка, /яке за вятър, тениска). Освен това, всяка от деветте награди включва и следните елементи:

    Двупосочен билет за отиване и връщане от предварително избрано летище в страната на пребиваване за победителя (алтернативно друг родител/настойник) и за представляваното дете до Мюнхен в допълнително посочена дата.
    Две нощувки в рамките на периода на определения мач в двойна стая в хотел 3 или 4 звезди в близост до стадиона.
    Хранене по време на престоя в Германия (вечеря в деня на пристигане, закуска в хотела, изхранване в подходяща форма в деня на мача, закуска и лек обяд в деня на заминаването). Не са включени допълнителни хранения (напр. допълнителни хранения на стадиона).
    Трансфер до стадиона и обратно до хотела.
    Билети от категория 2 за победителя (алтернативно друг родител/настойник) и за представляваното дете за мача, в който последното се явява извеждащо дете-талисман.

Допълнителни подробности (включително за хода на пътуването) ще бъдат съобщени след тегленето на наградите.

Утешителни награди

Участниците, които не са спечелили голямата награда, участват за утешителни награди, а именно: 1000 броя детски спортни екипи, всеки от които се състои от шорти и тениска.

Желаем ти успех и се надяваме да посрещнем теб и твоето дете на UEFA EURO 2024!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара