Спечелете страхотна награда от Inter Ceramic

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 7 април 2024

Как се участва:

Чрез изпращане на имейл.

Пълни правила:

На 22 март правителства и международни организации се обръщат към хората да не забравят, че водата е живот и всички ние, като живи същества, зависим от нея.
 
Отбелязвайки този ден като Световен ден на водата, се цели да се повиши общественото съзнание и да се изградят или затвърдят навици за разумно използване на чистата питейна вода и опазването на природата. 

В тази връзка Радио FM+, заедно с нашите партньори от Inter Ceramic, призоваваме слушателите ни да дадат своя личен принос, примерно: когато си мият зъбите, да спират водата, докато ги изтъркват; да използват уреди с контролиран разход на вода; да извършват своевременнен ремонт при течове; да не използват чиста питейна вода за поливане; да опазват природата и др.
 
Паралелно с призива за разумно разходване на водата, ще направим игра със страхотна награда, осигурена от Inter Ceramic. 

За да се включите в жребия, ще трябва да ни напишете с няколко думи "Какво е за вас водата?", да харесате продукт от сайта на interceramicbg.com, в секция Баня или Кухня и да ни изпратите снимка или скрийншот, заедно с отговора си на темата, на имейл igra@fmplus.net, заедно с име, телефонен номер и изрично съгласие да публикуваме името ви, ако спечелите. 

Имейли без тези данни няма да се включат в жребия.
 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара