Спечелете 5* почивка за двама в Кападокия

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

25.03 Ели Вълканова
26.03 Миглена Димитрова
27.03 David Dobrev
28.03 Miroslava Dimova
29.03 Boyan Stoyanov
Голяма награда: Vesela Petrova

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Ние от Екватор БГ сме опитна туристическа агенция, която гордо обслужва ентусиазирани пътешественици повече от 12 години!

С богат опит сме подготвили мечтани ваканции до повече от 20 спиращи дъха дестинации на 4 континента, всяка от които предлага уникална комбинация от култура, приключения и релаксация. Основни наши направления са самолетните екскурзии и почивки из Африка и Европа, като специализираме в дестинации Египет, Тунис, Мароко, Йордания, Дубай, Сицилия, Сардиния, Испания и още много и все по-екзотични острови и кътчета по света.

Нашият екип от всеотдайни експерти щателно проектира маршрути, които отговарят на желанията на всеки пътник. Независимо дали търсите оживената енергия на градските пейзажи, спокойствието на екзотичните плажове или богатата история на древни цивилизации, ние имаме идеалното пътуване за вас.

Сега имате възможност да се убедите лично в това, като спечелите ПОЧИВКА ЗА ДВАМА В ХОТЕЛ 5* В КАПАДОКИЯ в играта на Z-Rock! 

Отговорете на въпроса на деня, който ще намерите в страницата ни във фейсбук и в края му можете да спечелите комплект рекламни материали, осигурени от Z-Rock. 

А в петък един от всички, участвали през седмицата, ще спечели и голямата награда – почивка за двама в Кападокия от Екватор.БГ!

Краен срок - 29 март 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара