Спечелете ваучер на стойност 500 лв за покупка от ChairPro

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 март 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в Играта не е обвързано с покупка.

За да вземе участие в Играта, всеки Участник следва да отговаря на изброените по-долу условия и да е изпълнил последователно следните действия:

1.Да разполага с активен профил в платформата на Фейсбук и/или в платформата на Инстаграм, и/или да е абониран за Маркетингова комуникация и да е получил съобщение на своя имейл адрес, с предложена форма за участие в Играта.

2.Да попълни формата за участие в Играта, като предостави данни за име и фамилия, телефонен номер за връзка, e-mail и адрес за доставка и се съгласи да получава маркетингова комуникация от организатора.

3.Да декларира, че е прочел, разбира, приема и се задължава да спазва настоящите Условия, включително че предоставя за обработка и съхранение доброволно своите лични данни за целите на участие в Играта.

4.Да декларира, че има навършени 18 години и че има право валидно и неограничено да извършва всички действия във връзка с Участието си в Играта.

Участието на едно лице повече от един път не е забранено, но и не му носи допълнителни преимущества при провеждане на Играта.

Участието в Играта през платформата Фейсбук, през платформата Инстаграм и посредством уеб сайта на Организатора се считат за взаимнозаменяеми. Следователно, Участник, който е взел участие по един от гореизброените начини, ще бъде включен в тегленето на наградите само веднъж.

Наградата, които ще бъде раздадена в Играта е една:

– 1 (един) брой ваучер на стойност 500 лв, който може да бъде използван при покупка на сайта или във физически магазин/и на организатора с валидност 1 година;

Печелившият Участник, както и двама Участници-резерви ще бъдат определени на случаен принцип чрез теглене на жребий посредством софтуер за избор на случаен принцип - random-ize.com. в срок до 5 (пет) календарни дни от изтичане на периода на Играта, посочен в т.1. Жребият ще бъде изтеглен в присъствието на тричленна комисия, състояща се от служители на Организатора, която удостоверява резултатите.

Организаторът се свързва лично със съответния печеливш Участник чрез изпращане на съобщение на посочения от него е-мейл адрес.

Наградата ще бъде връчена от Организатора на печелившия Участник  посредством имейл, чрез промо код.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара