Спечелете ваучер за 500 лв. от Goto Jewellery and Diamonds

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 16 февруари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Кажи "Обичам те!" без думи и съхрани всеки безценен момент с Goto Jewellery and Diamonds
        
Страстта към изкуството, претворено в бижута, носещи посланието на обичта и любовта, е силата, родила Goto Jewellery and Diamonds.
 
Създадохме място, което да събира под един покрив специално подбрани от целия свят бижута, пресъздаващи различните лица на всеки един от нас в отделните моменти и периоди на личната история. 

Избирахме ги с идеята да съхраняват и предават, говорят, разказват и припомнят най-съкровените мигове на своите притежатели. Традицията от тези първи дни да избираме индивидуално всяко бижу или аксесоар, които попадат в магазините на Goto, е съхранена и до днес.
 
А СЕГА МОЖЕТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ВАУЧЕР на стойност 500 лв. за покупка във физическите магазини Goto Jewellery and Diamonds или на сайта gotodiamond.it! 

Отговорете на въпроса на деня, който ще намирате на фейсбук страницата на Радиото и в петък един от всички, участвали през седмицата, ще спечели великолепната награда и бижу за спомен, който ще остане завинаги.

Не пропускайте да посетите сайта gotodiamond.it където ще откриете страхотна селекция на бижута, часовници и аксесоари за всяка възраст.
 
Специално за да направят избора ви по-лесен, до 14-ти февруари можете да се възползвате и от преференциална отстъпка на избрани модели за празника на влюбените.
За по-взискателните дами, Goto предлагат и възможността да изработят бижу изцяло по ваш дизайн и дори имат първия за България онлайн конфигуратор за годежни пръстени и сватбени халки.
 
Мъжката колекция бижута и часовници предлага богато разнообразие на марки и е страхотно решение за подарък на любимия мъж.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара