Спечелете 14 ваучера по 99 лв. за пазаруване в eMag

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 февруари 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Едно 💗, а толкова много любими - любими хора, любими моменти, "Любими" продукти.

🥰 В eMAG празнуваме месеца на любовта и си припомняме многото форми на най-нежното чувство като моментите с любимите ни хора, детският смях и радостта, когато поръчаме онова, което чака в списъка ни с "Любими". ❤️

Помогни ни да напълним сърцето на eMAG, а 14 късметлии ще зарадваме с награди, с които да вземат това, което изпълва списъка им с "Любими в eMAG". 🎁

В играта има право да участва всяко пълнолетно физическо лице, чрез своя собствен акаунт в платформата на еMAG. Не се допуска участие от фалшиви акаунти и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право да дисквалифицира участници.

Всеки желаещ да се включи в Играта, трябва да отговори на въпроса „Какво най-много харесвам в eMAG” в свободен текст на официалната страница на играта.

Всеки участник участва в томболата за награди само веднъж чрез отговора на въпроса „Какво ти пълни сърцето?“.

Всеки участник, който се е включил в Играта, участва в томбола за Награда: 1 брой „ваучер за пазаруване“ на Платформата eMAG.

В резултат на провеждане на Играта, Организаторът ще раздаде общо 14 (четиринадесет) броя Награди, като всяка Награда се състои от 1 (един) брой ваучер за пазаруване на Платформата eMAG на стойност 99 лв.

Тегленето ще се извърши чрез платформата Random Winners. За целите на тегленето, Организаторът няма да предоставя каквито и да било лични данни на тази платформа във връзка с тегленето на наградите. По време на тегленето на печелившите Участници, ще бъде изтеглени и резерви – 14 резерви, в случай че Участникът не потвърди желанието си да получи съответната Награда или се откаже от получаване на Наградата си.

До 15.03.2024 г. ще се свържем само със спечелилите чрез съобщение изпратено на имейла (електронна поща), с който са регистрирани в своя клиентски акаунт на платформата на еМАG.

Всички печеливши ще бъдат обявени в статия на блога на eMAG, като няма да бъдат разкривани техни лични данни, а ще бъдат представени чрез техните анонимизирани имейли, с които са били изтеглени, например mar***.***va@****.bg. Линк към статията с обявените печеливши може да бъде добавен към бюлетина, който Организаторът изпраща към своите абонати, както и с публикация в социалните си мрежи.

Спечелилите получават ваучерите по имейла, с който са регистрирани в своя клиентски акаунт на платформата на еМАG, в срок от 3 работни дни

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара