Спечелете ваучери за хотели в Пампорово, ски карти и 200 одеяла от Coca-Cola

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 януари 2024

Как се участва:

Чрез регистрация на кодове от продукти Coca-Cola в мобилно приложение.

Пълни правила:

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в мобилното приложение COCA-COLA APP са продукти от 250ml Coca‑Cola и 250ml Coca‑Cola Без Захар с 10-символен код под етикета, 300ml Coca‑Cola, 300ml Coca‑Cola Без Захар, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca‑Cola, 330ml Coca‑Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca‑Cola, 500ml Coca‑Cola Без Захар, 500ml Coca‑Cola Лимон Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Coca‑Cola Лимон Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Orange,  2L Fanta Tropical и 2L Sprite с 10-символен код под капачката/езичето.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

1.     Ваучер на стойност 500 лв., за настаняване в хотели Перелик или Орловец– 4 броя;
2.     Еднодневни ски карти SELECT - 30 броя;
3.     Еднодневно ски или сноуборд оборудване – 10 броя;
4.     Поларено одеало – 200 броя.

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA-COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA-COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

•           E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
•           Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
•           Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA-COLA APP.
•           Минималната възраст за участие в промоцията е 16г. с изключение на участието за наградите „Пътуване за двама до Лапландия“, където минималната възраст следва да е минимум 18г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове (и gems (диаманти), където се изискват такива за участие за съответна награда) и избора на награда, за която да играе в приложението, потребителят се съгласява и с настоящите правила на промоцията.

Потребителите на Coca‑Cola App могат да събират виртуални Coca‑Cola точки, които ще срещнат в приложението под наименованието: POINTS (точки) & GEMS (диаманти) във “своите точки”. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "точки" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има значение единствено за целите и в рамките на настоящата промоция.

Всяка бутилка от 250ml Coca‑Cola и 250ml Coca‑Cola Без Захар с 10-символен код под етикета, 300ml Coca‑Cola, 300ml Coca‑Cola Без Захар, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca‑Cola, 330ml Coca‑Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca‑Cola, 500ml Coca‑Cola Без Захар, 500ml Coca‑Cola Лимон Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Coca‑Cola Лимон Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Orange,  2L Fanta Tropical и 2L Sprite има уникален 10-символен код под капачката/езичето. С въвеждането на всеки код в приложението Coca‑Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 POINT. 1 код = 1 POINT (точка).

С натрупването на определен брой точки и диаманти във „своите точки“, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.1., Участникът трябва да е регистрирал 7 кода от участващите опаковки (равняващ се на 7 POINTS/точки) , след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 4 бр. Ваучер на стойност 500 лв., за настаняване в хотели Перелик или Орловец; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в  томболата за наградата описана в т. 7.1.1.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.2., Участникът трябва да е регистрирал 2 кода от участващите опаковки (равняващи се на 2 point/точка), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 30 бр. Еднодневни ски карти „SELECT“; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за наградата описана в т. 7.1.2.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.3., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 point/точка), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 10 бр. Еднодневно ски или сноуборд оборудване; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за наградата описана в т. 7.1.3.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.4., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 point/точка), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 200 броя Поларено одеало;  След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за наградата описана в т. 7.1.4.

При спечелване на награда от точка 7.1.1., 7.1.2., 7.1.3. и 7.1.4. участника ще получи автоматично съобщение, което ще го информира за спечелването на наградата, за която е участвал. След което, това съобщение ще се запази в неговия профил. В рамките на три дни след появяването на съобщението в мобилното приложение, печелившият ще трябва да се свърже посредством електронната си поща, с която се е регистриран в COCA-COLA APP, към агенция посредник на мейл: coca-cola-app@bespoke.bg и да предостави кода за верификация, който се намира в автоматичното съобщение. След валидиране на печелившия код на участника, същият ще бъде помолен да предостави своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си.

С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда, както и потвърждава съгласието си, че предоставените от него лични данни могат да бъдат предоставяни на куриерско дружество/доставчик във връзка с доставянето на наградата.

    След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

o   Печелившият ще има срок от седем дни след валидиране на печелившия код, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

o   Печелившите ще получат наградата си в срок до 60 календарни дни след изпращане на нужната информация за доставка.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара