Спечелете 200 купона в размер до 100 лв. от новата рулетка на Lidl Plus

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 14 януари 2024

Как се участва:

Чрез пазаруване в магазини Lidl и завъртане на рулетка в приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

НОВА ГОДИНА – НОВА РУЛЕТКА: ПАЗАРУВАЙ С LIDL PLUS И ПРЕЗ 2024 Г.

Пазарувай в Lidl, сканирай Lidl Plus от 02.01. до 14.01. при всяка покупка за минимум 10 лв. и завърти рулетката! Играй за:

    200 купонa, равни на размера на последната направена покупка до максимум 100 лв. /ако покупката е на стойност над 100 лв., купонът е за 100 лв./ или
    Купон за до -50% на любими продукти.

След всяко пазаруване и сканиране на Lidl Plus автоматично получаваш Lidl Plus рулетка в приложението, за да можеш да участваш в играта. Не пропускай да я завъртиш и да видиш дали печелиш.

Възможността за участие се предоставя независимо от начина на плащане /в брой, с ваучери за храна, подаръчни ваучери или с банкова карта/. От стойността на покупката се приспадат отстъпки от цените на отделни продукти, купони, еко ваучери и други подобни не подлежащи на ефективно заплащане финансови предимства.

След всяко идентифициране при пазаруване (заплащане на стойността на избраните за покупка продукти на каса), Участникът автоматично бива уведомен в приложението, че е получил възможност за участие в рулетката. Lidl Plus рулетка се получава във всички случаи на закупена стока и сканирана Lidl Plus клиентска карта. След покупка и получаване на Lidl Plus рулетка, следваща Lidl Plus рулетка може да бъде получена при нова покупка извършена не по-рано от 15 минути след предишното идентифициране при пазаруване.

Lidl Plus рулетка се запазва в приложението Lidl Plus и има определен период на валидност, който е показан за всяка отделна Lidl Plus рулетка в приложението.

При „отваряне“ на Lidl Plus рулетката се появява дигитално поле за завъртане с указанието, че със завъртане на колелото Участникът се съгласява с Правилата на Играта, които са достъпни както като линк под полето за изтриване, така и по всяко време в рамките на Периода на провеждане в секция Правна информация/ Правила и условия на Lidl Plus рулетка.

Участникът разбира веднага при завъртане дали е спечелил награда или не. В случай на печалба, купонът се показва след кратък период от време в секцията „Kупони“ и може да бъде използван при следващо пазаруване (ако е още валиден и при условията на т.4 по-долу). Купонът може да бъде използван в срок от 7 дни от деня на неговото получаване. След изтичане на този срок, купонът се деактивира автоматично и повече няма да бъде видим в клиентския профил. Купонът може да бъде активиран във всеки един момент в рамките на 7 дневния срок. Срокът на валидност тече от датата на генериране на купона (датата на генериране е ден 1 от срока на валидност на купона) и изтича в края на работния ден на филиалите на Лидл на седмия ден, след датата на неговото генериране.

В случай че рулетката не може да се завърти изцяло, Lidl Plus рулетката не се губи (доколкото е още валидна) и може да бъде отново достъпена от начален екран на приложението.

След изтичане срока на валидност на Lidl Plus рулетката, тя автоматично изчезва от началния екран на приложението и в този случай участие в Играта с тази Lidl Plus рулетка вече не е възможно.

Наградите се предоставят на печелившите Участници под формата на купони в техния акаунт в Lidl Plus приложението и могат да се използват при следните условия:

    Наградите са както следва:

- 200 купона с парична отстъпка, равняваща се на размера на последната направена покупка до 100 лв.

- над 50 000 купона за различни продукти с отстъпка до -50%.

    Сумата на последната покупка, която ще се зареди в купоните даващи парична отстъпка, се определя от размера на касовия бон от покупката в резултат на която е получена възможността за завъртане на Рулетка от Lidl Plus. Ако сумата на последната покупка /последният бон/, например, е 50 лв., и участникът завърти рулетка и спечели паричен купон, то сумата на купона ще е 50 лв. Ако сумата е 99 лв. то сумата на купона награда ще е 99 лв.;
    Максималната сума която може да бъде спечелена е 100 лв., ако размерът на последната покупка надхвърля 100 лв. то спечеленият купон ще е на стойност 100 лв.;
    Независимо от размера на спечелената сума при прилагане на купона в следваща покупка, отстъпката се прилага само ако сумата на бона е равна или по-голяма от нея. От крайната сума на бона и в този случай се приспадат отстъпки от цените на отделни продукти, купони, еко ваучери и други подобни неподлежащи на ефективно заплащане финансови предимства.
    Купоните следва да бъдат активирани в приложението Lidl Plus;
    Купоните могат да бъдат използвани във всички магазини на Лидл България
    Купонът може да се използва при следваща/и покупка/и (не може да се използва в рамките на покупката, в резултат на която е получен от Lidl Plus рулетка);
    Купонът следва да се активира и използва в рамките на срока му на валидност (видим върху самия купон);
    Купонът не може да се прехвърля на трети лица и не може да бъде заменен срещу парична сума или продукти на неговата стойност.

Купоните не могат да се предоставят физически и не могат да се отпечатват.

Печелившият Участник получава уведомление в приложението дали е спечелил или не директно след завъртане на колелото на Lidl Plus рулетка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара