Спечелете 5 сета от страхотни продукти и подаръци от BUZZStore

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез качване на reel в инстаграм.

Пълни правила:

🎉💛 BUZZSTORE 3 YEAR ANNIVERSARY CELEBRATION GIVEAWAY🎉💛

Можете ли да повярвате, че изминаха три невероятни години, откакто поехме заедно на това необикновено пътешествие? За да изразим нашата благодарност за любовта, подкрепата и креативността, която споделяте с нас, ние сме развълнувани да обявим старт на нашата ИГРА по повод 3 години BUZZStore Bulgaria! Станете част от магията! 🌟

Тази годишнина е повод да отпразнуваме моментите, които сме споделили, магическото съдържание, което сме създали, и прекрасната общност, която процъфтява около BUZZStore. Всеки от вас изигра важна роля в оформянето на историята на нашата общност и в знак на нашата признателност ние насочваме вниманието към вас!

Ето какво трябва да направите: 5 от вас ще имат шанса да спечелят награда изненада - сет от страхотни продукти и подаръци от BUZZStore.

💛 Стъпка 1: Създайте IG Reel:
Дайте воля на креативността си, като създадете завладяващ Instagram Reel в профила си. Споделете сърдечните си пожелания за BUZZStore и невероятната общност, която изградихме заедно. Независимо дали е лична история, впечатления от участието ви или любим продукт, който сте тествали – оставяме въображението ви да се развихри!

💛 Стъпка 2: Използвайте специалния хаштаг:
Не забравяйте да включите хаштага #CelebrateWithBUZZStore при публикуването на видеото. Това не само ни помага да намерим вашето видео, но и обединява нашата общност в този празничен момент!!

💛 Стъпка 3: Тагнете ни:
Уверете се, че няма да пропуснем вашето видео! Тагнете @buzzstore_bg при публикуването на видеото и споделянето на сторита, за да споделим радостта от вашите пожелания!

Играта ще приключи на 03.01.2024 г. и победителите ще бъдат обявени на 08.01.2024 г.

Нямаме търпение да видим вашите креативни пожелания! Успех! 💛

Краен срок - 3 януари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара