Спечелете 2000 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез покупка на продукти с жълти етикети за поне 5 лв. от магазини Kaufland и сканиране на Kaufland Card.

Пълни правила:

В периода от 02.01.2024 г. до 31.01.2024 г. пазарувай продукти с жълти етикети на стойност поне 5 лв. в една касова бележка.

Сканирай своята дигитална Kaufland Card или физическа Kaufland Card, добавена към Kaufland Card профил в мобилното приложение на Kaufland.

Вече участваш автоматично в тегленето на наградите.

Какво можеш да спечелиш?

Играеш за 1 от 2000 ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 50 лв.

Всяко допълнително участие носи по-голям шанс за печалба, но печелившите могат да спечелят само по една награда.

Етикетите са разпечатани в жълт цвят на ценовите шини в хипермаркета и съдържат надпис „Избери качество на ниска цена“.

Играта се организира и провежда на български език на територията на Република България, във всички търговски обекти на Kaufland.

**броят продукти с жълти етикети е в зависимост от размера на хипермаркета.

Всеки участник, който е спазил условията за участие от настоящите Условия участва в Играта и има шанса да спечели eдин от 2000 ваучера за многократно пазаруване в магазините на Kaufland на територията на страната на стойност 50лв. Ваучерите ще бъдат активни и ще могат да се използват в периода от 12.02.2024 г. до 11.05.2024 г.;

Ваучерът не може да бъде използван в магазини на Kaufland извън територията на Република България, както и в други търговски обекти. Остатъкът от ваучера не може да бъде възстановяван или заменян за сума в брой. Ваучерът може да бъде използван многократно до изчерпване на цялата сума. Ваучерите могат да се използват за закупуване на всички видове стоки. Остатъчната стойност на ваучера можете да бъде проследена в касовия бон от последната покупка.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип между 01.02.2024 г. и 05.02.2024 г. от независим екип на Kaufland в Германия.

Участниците, спечелили награда ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане (от телефонен номер +35924240700) или по имейл (от имейл kaufland.game@albacallcenter.com), в случай че са предоставили такъв, до 10 (десет) работни дни след тегленето на наградите.

Печелившите участници, спечелили една от наградите, ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт до 10 (десет) работни дена след изтеглянето на печелившите, посредством външен партньор на Организатора - Алба Център ООД, ЕИК 203534666, в качеството му на Обработващ лични данни по смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат наградите си. В такъв случай Организаторът се свързва с ЕДИН резервен Участник. Ако Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни с резервния Участник, наградата няма да бъде предоставена.

Участниците, спечелили награда, ще я получат по куриер на посочен от тях адрес в срок до 10 (десет) работни дни от датата на уточняване на желан адрес за доставка. За получаване на своята награда печелившият участник задължително следва да покаже своята Kaufland Card карта и да подпише приемо-предавателен протокол и обратна разписка, удостоверяващ, че наградата е доставена успешно.

Краен срок - 31 януари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара