Спечелете канапе 'Виена', смарт телевизор и 3 прахосмукачки робот

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 14 януари 2024

Как се участва:

Чрез покупка за минимум 50 лв. от мебели Виденов.

Пълни правила:

Всеки участник в Томболата трябва да изпълни следните условия

Необходимо е участникът да е закупил продукт на стойност най-малко 50 лв. /петдесет лева/ в един от магазините на Мебели Виденов ЕООД.

Да попълнил талон за участие.

Да има навършени 18 г.

Общият брой награди е 5 /пет/ – 1 брой Канапе „Виена“, 1 брой Телевизор SAMSUNG QE55Q60CAUXXH и 3 бр. Прахосмукачка iRobot® Roomba 693

Томболата се организира във всички магазини на Мебели Виденов за територията на Република България.

Всеки, изпълнил правилно условията на Томболата и отговарящ на настоящите Правила, участва в тегленето на томбола за спечелване на една от 5-те награди. Тегленията ще се извършват на лотариен принцип.

На основание чл.13, ал.1, т. 21 ЗДДФЛ облагаеми са предметните награди на стойност над 100 лева. Организаторът посочва данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ. Дължимият данък се заплаща от Организатора.

Организаторът ще обяви имената на печелившите участници в уебсайта на Организатора https://videnov.bg/ в секция Новини до 3 работни дни след датата на теглене. В срок до 5 работни дни след обявяването на всеки от петимата печеливши, Организаторът ще се свърже с последните по имейл и телефон, като всеки печеливш е необходимо да предостави данните за доставка на наградата на Организатора. Ако до 30 януари 2023 г. Организаторът не успее да се свърже с Печелившите, то последният губи наградата и Организаторът ще извърши ново теглене и ще обяви друг спечелил участник.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара