Спечелете 10 Baileys сета и ваучер за кулинарен курс за двама

 


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 10 януари 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За да се включат в Кампанията, Участниците трябва да изберат коледна картичка и да попълнят послание за близък човек, като влязат на уебсайта www.sweetmoments.drinklink.bg и след това попълнят регистрационната форма, посочвайки своите:
(*) Име и фамилия
(*) Електронен адрес
(*) Телефонен номер

В периода на кампанията всеки Участник има право да спечели най-много една от наградите в рамките на цялата игра.

Всички участници, навършили 18 години, които са участвали в кампанията „BAILEYS – топли думи с топъл шоколад” и са се регистрирали успешно на сайта www.sweetmoments.drinklink.bg, имат възможност да участват в жребий, който на произволен принцип определя печеливши участници. Печелившите участници ще бъдат избирани чрез жребий след края на промоцията и ще бъдат публикувани на 17.01.2024 г. на сайта www.sweetmoments.drinklink.bg

Печелившите се определят чрез електронно теглене, което ще бъде проведено на 16.01.2024 г.
В тегленето участват всички валидни регистрации на един и същ участник, но във всеки случай един участник има право да получи само една награда в хода на цялата игра.

Участниците, които са обявени за печеливши по реда на раздел ІІI от настоящите общи условия („печеливш участник”) имат право да получат една от следните награди:

Наградите:
1. 10 броя сет от две чаши и Baileys Original Irish Cream;
2. 1 брой двоен ваучер за кулинарен курс по избор.

Печелившите участици се уведомяват чрез e-mail и телефонно обаждане в срок до 48 (четиресет и осем) часа, след като са били изтеглени.

Изтеглен печеливш участник, който е бил уведомен по e-mail или телефонно обаждане, трябва да потвърди данните си и желанието си да получи наградата чрез изпращане на e-mail, на следния електронен адрес www.sweetmoments.drinklink.bg в срок от 72 часа след получаване на уведомлението. Изпратено потвърждение след този период се счита за невалидно. Ако печелившия участник откаже да получи наградата или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок 72 часа след получаване на уведомлението наградата се печели от изтегления резервен печеливш участник.

Изтегленият печеливш участник се обявява на сайта чрез публикуване на първо име и първата буква от фамилното име, с които се е регистрирал.

След уведомлението, изтегленият печеливш участник трябва да потвърди метод на получаването ѝ:
1 По куриер за сметка на Организаторите: В този случай личните данни (Име, адрес и телефон) ще бъдат предадени на лицензирана куриерска фирма, което изтегленият печеливш участник следва да потвърди писмено по електронна поща.
2. Ако изтегленият печеливш участник откаже данните му да се предоставят на куриерска фирма, тогава може да получи лично наградата си от офис на
Ноу Уей ООД, на адрес ул. Николай Гогол 28, София в работен ден от 11 до 18 часа (в този случай разходите за получаване на наградата са за сметка на печелившия участник)

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара