Спечелете подаръчни карти с 250, 100 и 50 лв. и кутии с продукти Lacrima

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 5 януари 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук или покупка на продукт Lacrima над 8 лв.

Пълни правила:

По случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници сме подготвили за вас страхотни и вълнуващи игри с невероятни изненади! 

Нашите игри стартират от 5 декември, краен срок за участие е 24 декември. Как да се включите в нашите игри и да спечелите страхотни награди? 

Лесно е:
🎁 ИГРА №1
1. При всеки закупен наш продукт над 8 лв., снимайте касовия бон и баркода на продукта и ни го изпратете като съобщение на фейсбук или инстаграм. Спечелете GiftCard - предплатена, непрезареждаема карта, която може да бъде използвана навсякъде по света, където се приемат плащания с Mastercard и VISA.

Не се колебайте и смело играйте! На 5ти януари 2024г. ще обявим късметлиите спечелили GiftCard на стойност:
🎁 2 х 250 лв
🎁 3 х 100 лв
🎁 4 х 50 лв


🎁 ИГРА №2

Може да спечелите и други страхотни награди, които също ще обявим на 4ти януари 2024. Да участвате в тази игра е също толкова лесно.
1️⃣ Поканете приятели, които да последват нашите страници във фейсбук и инстаграм (и двете) https://qrco.de/LACRIMAGIVEAWAY
2️⃣ Изпратете имената на вашите приятели, които са ни последвали.

Толкова е лесно нали? А наградата е пълна кутия с нашите продукти. Колкото повече приятели поканите, толкова по-голям шанс имате да спечелите или както е казал Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" 😉

Не се колебайте и участвайте! Късмет!

В играта могат да участват само хора, намиращи се на територията на България.
В играта можете да участвате неограничен брой пъти, като отбелязвате различни хора.

Тази игра не се спонсорира, възлага или осъществява по какъвто и да е било начин от Instagram и не следва да се свързва с инстаграм и фейсбук.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара