Спечелете разделител за стая RISOR от IKEA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 3 декември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 Игра 🎁
Дом, в който живеят няколко поколения. Много хора разбират за какво говорим. Знаем, че в подобна ситуация е трудно да откриеш място за уединение. 

Но с параванът RISÖR лесно можеш да превърнеш едно пространство в две. Открий няколко хитри идеи на https://bit.ly/3SoHUcV. 

🎉 А след това напиши в коментар коя стая вкъщи би разделил. И защо точно нея. Така ще се включиш в играта и можеш да спечелиш RISÖR. 🎁

В Играта може да участва всяко физическо лице, което има регистриран потребителски профил (акаунт) в интернет сайта www.facebook.com и отговаря на изискванията за участие в Играта. 5.2. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти, предлагани от Организатора.

Всяко лице има право да участва в Играта само чрез 1 (един) Facebook акаунт.

Участникът, определен за печеливш в Играта, следва в срок от 10 дни да изпратят лично съобщение на официалната страница на ИКЕА България във Facebook https://www.facebook.com/ikeabulgaria/ с трите си имена по лична карта и актуален телефон за контакт, за да потвърдят своята награда.  

Печелившият следва да получи наградата си по начин, определен от Организатора в срок от 30 (тридесет) дни от предоставянето на данните по т. 7.1.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара