Спечелете 400 лаптопа Huawei MateBook D15 от Lidl

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 23 декември 2023

Как се участва:

Чрез покупка за минимум 40 лв. от .

Пълни правила:

ИГРАЙ ЗА 1 ОТ 400 ЛАПТОПА С LIDL PLUS!

Тази Коледа можеш да спечелиш лаптоп Huawei MateBook D15. Включи се в играта с Lidl Plus и добави още един подарък към чувала на Дядо Коледа.

В периода 27.11.2023 г. – 23.12.2023 г. получаваш 1 точка за всеки 40 лв. от стойността на покупката в един касов бон с Lidl Plus. Събери 5 точки в приложението, потвърди участията си и играй за 1 от 400 лаптопа.

Характеристиките на лаптопа HUAWEI MateBook D 15 включват:

    Изключително лек и компактен дизайн
    Дисково пространство: 512 GB
    11-то поколение Intel® Core™ процесор
    15.6” IPS HUAWEI дисплей
    Резолюция от 1920 х 1080
    Достъп с пръстов отпечатък
    Инсталиран Windows 11 Home 64bit и Office 365 Personal 64bit (тестова версия)

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 27.11.2023 г. – 23.12.2023 г. (4 седмици) се теглят печеливши участници за 100 лаптопа. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 28.12.2023 г.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra най-късно в петък на съответната седмица.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но ако участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Един участник може да спечели само една награда в едноседмично теглене. В случай, че в рамките на съответната седмица са генерирани повече от една възможности за участие в полза на един и същи участник, то ако някоя от тях спечели награда, тя се преклудира, а останалите автоматично се прехвърлят за участие в следващите седмици за целия период на играта. В случай, че един и същи участник спечели повече от една награда в една и съща седмица, той има право да получи само една награда, а останалите участия се прехвърлят в следващите седмици.

Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от служител/и на Адванс Ед ООД.

Служител/и на Адванс Ед ООД ще се свържат с печелившите в срок от 5 работни дни от датата на тяхното теглене. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване, че е спечелил награда и да предостави информация за получаване на наградата, както и ЕГН за целите на данъчно облагане.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара