Спечелете сешоар и апарат за кръвно налягане Beurer

 

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 22 ноември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🖤BLACK GIVEAWAY
Включи се в нашата игра и може да спечелиш яки BEURER награди.

💚Правилата:
1. Отговори какво искаш да спечелиш 👉сешоан Beurer или 👉апарат за кръвно налягане Beurer в коментар под публикацията;
2. Отбележи поне 1 приятел;
3. Последвай нашия профил, ако още не си - @supermarketburlex

🤩Ще обявим двамата печеливши на 22.11.2023 г на story пост и сайта ни: https://burlex.bg/

В тегленето на наградите участват само Участници, отговарящи на Условията и коментирали под публикацията на Играта във Facebook в посочения по-долу срок.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на Сешоар Beurer HC 25 10134_BEU и Апарат за кръвно налягане BM27 10140 BEU

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет Бурлекс, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Магазини. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара