Спечелете сакове, термоси и очила от Jim Beam

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 17 декември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Jim Beam от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наградите, определени за тази игра, са:
- 25 (двадесет и пет) броя Jim Beam сака
- 50 (петдесет) броя Jim Beam термоса
- 150 (сто и петдесет) Jim Beam очила

Участието в играта е обвързано с покупка. Всеки участник е необходимо да закупи, от магазин на верига Кауфланд България, бутилка Jim Beam 700ml или по-голяма разфасовка, за да участва в седмично теглене с награди. 

Всеки участник е необходимо да регистрира своя уникален касов бон (касова бележка) на следния уебсайт: www.alwayswelcome.bg. 

*Правилният регистрационен номер на касовия бон се намира в долния десен ъгъл. Повече информация участниците могат да получат на тел. 02 956 60 80 или на e-mail: office@maxxium.bg от 10:00ч до 17:00ч. всеки работен ден. Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, ако спечелят. В противен случай Организаторът има право да откаже да предостави наградата. 

В промоцията участват Jim Beam, Jim Beam Honey, Jim Beam Black, Jim Beam Double Oak, Jim Beam Rye, Jim Beam Apple, Jim Beam 7yo limited ediˆon.

Победителите, ще се теглят на случаен принцип всяка сряда (първо теглене на 22-и ноември; последно теглене на 20-ти декември) до приключване накампанията и ще бъдат обявявани в уебсайта на www.alwayswelcome.bg и на фейсбук страницата на Jim Beam България ( hsps://www.facebook.com/JimBeamBulgaria ) .

Една регистрация (една касова бележка) може да спечели само една награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара