Спечелете чушкопеци и Болярка светло кенчета

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 18 октомври 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Изобретението на 19-ти век е неустоимият вкус на Болярка, а на 20-ти век е чушкопекът, също изобретен във #ВеликоТърново!

За шанса да спечелите и 2-те класики (и общо 36-те Болярки) се включете в нашата игра ☺️
1) Отговорете в коментар кой е създателят на Чушкопека.
2) Отбележете поне 3-ма приятели, с които ще си печете чушките тази есен.
3) Споделете в story във Facebook или Instagram и ни отбележете.

В промоцията може да участва всяко физическо лицe на възраст над 18 години, което живее или временно пребивава на територията на Република България.

Наградите, налични за участниците в промоцията, са:

– Първа награда – 1 бр. чисто нов чушкопек по предварително избран и закупен модел от ОРГАНИЗАТОРА според наличностите в търговската мрежа + 1 бр. награда, включваща 6 броя Болярка Светло в кен от 0.5 литра.

– Втори награди – 5 награди общо, от които по 1 (една), включваща 6 броя Болярка Светло в кен от 0.5 литра, за всеки от петте изтеглени победители.

Общо заедно наградата е 1 (една) отделна за 1 (един) участник, участвал под съответната публикация във Facebook и/или Instagram. В играта не се изисква покупка на продукт/и, а финалният победител се изтегля на случаен принцип.

Един участник може да спечели една награда.

След обявяването на печелившите, Участникът-победител е длъжен да се свърже с Организатора посредством лично съобщение на Facebook или Instagram страницата, където се провежда промоцията; 

След получаване адреса на участника Организаторът изпраща наградата с препоръчана пощенска услуга на куриер или я доставя чрез упълномощен представител на посочения от участника адрес в срок от 30 (тридесет) работни дни след предоставянето необходимата информация за доставка.

*Изображението е с илюстративна цел. 😉

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара