Спечелете iPhone 15 Pro или устройство PULZE

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 октомври 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🎁 GIVEAWAY 🎁

Спечели най-новия IPHONE 15 PRO или устройство PULZE! Не губи време и се включи до 31.10.2023 г.

🌟 Как да участвате? Просто следвайте тези стъпки:

1️⃣ Последвайте @pulzebulgaria
2️⃣ Харесайте този пост ❤️
3️⃣ Тагнете двама приятели в коментар 🗨️

Участието не е обвързано с покупка и е доброволно. Всеки желаещ може да участва неограничен брой пъти в Играта, като добавя коментари (всеки коментар се равнява на едно участие), при условие че в тях са тагнати (отбелязани) различни приятели според посоченото по-горе.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта са следните:

• 1 бр. iPhone 15 Pro 256 GB
• 3 бр. Pulze 2.0 устройство

Печеливите в играта ще бъдат определени на случаен принцип чрез теглене, извършено в присъствието на трима служители на Организатора, за което се съставя и подписва протокол. Tегленето ще се извърши на 02.11.2023 г. в офиса на Организатора.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на официалната страница на Pulze в Instagram. Печелившите ще бъдат уведомени от Организатора чрез изпращане на лично съобщение до акаунта, с който е регистрирано участието, за уточняване на начина на получаване на наградата. Участникът следва да предостави данни за доставка на наградата – имейл адрес, две имена, адрес за доставка и телефон за връзка. В случай че Организаторът не успее да се свърже с печеливш участник и участникът не се свърже с Организатора или не предостави данни за доставка на наградата в 7-дневен срок от публикуването на печелившите участници, ще се проведе допълнително теглене за съответната награда, като печелившият ще бъде уведомен по описания по-горе начин.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара