Спечелете 3 броя Акумулаторен винтоверт Bosch IXO 6 Classic

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 30 септември 2023

Как се участва:

Чрез оставяне на ревю.

Пълни правила:

Оцени и спечели награда!

В края на всеки етап на играта избираме регламентирания в условията брой полезни за потребителите ревюта и раздаваме привлекателни месечни награди.

Как да спечелите награда?

Необходимо е да направите ревю (текстов коментар) на който и да е актуален домакински уред с марка "Bosch", който е наличен на интернет страницата www.bosch-home.bg. Публикуването на ревю не изисква регистрация от участниците, а единствено текстов коментар под продукт на сайта на Bosch, оценка на съответния продукт от 1 до 5 и предоставяне на и-мейл за обратна връзка.

Участие в конкурса с награди

След изтичане на всеки етап ние оценяваме най-доброто/добрите ревюта, публикувани за съответния етап. Критерият за оценка е полезността на коментара/ите за потенциалните купувачи на оценявания уред. Всеки от участниците, чиито коментар е оценен като най-добър за съответния етап, получава наградата, посочена по-долу.

Един участник има право да направи едно ревю за един етап. Участникът, направил ревю в един етап, има право да участва за спечелване на награда и в следващ етап, с ново ревю.

Конкурс през септември

Избор на 3-те най-добри ревюта за периода от 01.09.2023, 0:00 часа до 30.09.2023, 23:59 часа.

Награда: 3 x Акумулаторен винтоверт Bosch IXO 6 Classic

Процесът е много лесен. Първо намерете продукта, за който ще пишете оценка, като въведете номера на модела.

Направете си профил в MyBosch и регистрирайте уредите си, за да се радвате на допълнителни ползи. Също така, да напишете оценка за продукта си е много лесно, защото цялата важна информация за уреда е в MyBosch.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара