Спечелете конзоли Nintendo Switch и смарт часовници Apple Watch SE

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 15 септември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Oral-B за минимум 7.99 лв. от магазини dm и коментар в инстаграм.

Пълни правила:

👄 Здравата усмивка е най-красивият аксесоар и през есента! 👄
Oral-B & DM ти дават причина да посрещнеш есенния сезон с неотразима визия и страхотни награди! 🎉

Как да се включиш в играта?

👉 Купи продукти Oral-B на минимална стойност 7.99лв. от dm
👉Напиши номера на касовата бележка в коментар под поста на организатора
👉Участвай за 1 от 5 Конзоли за видео игра и 2 Смарт Часовника

Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски обекти и онлайн магазина на „дм България“ ЕООД.

В Играта участват всички продукти с марка Oral-B (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти и онлайн магазина на „дм България“, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.  

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

Купи продукти с марка Oral-B  на минимална обща стойност 7,99 лв. с ДДС от магазините на „дм България“ в периода 31.08.-15.09.2023 г. и запази касовата бележка/електронния касов бон. Последвай страницата на Oral-B Bulgaria в Instagram, напиши номера на касовата бележка/електронния касов бон в PDF формат в коментар под поста, анонсиращ Играта,  и  участвай за 1 от 7 награди.

*Регистрацията на касовите бележки, които са закупени онлайн в периода на кампанията (31.08.-15.09.2023) е до 20.09.2023г. включително.

Участието в Играта е обвързано със закупуване на един или повече от горепосочените Продукти. Покупката следва да е направена през периода на Играта – това се установява от датата на касовата бележка/електронния касов бон. В случай че касовата бележка/електронния касов бон е с дата, предхождаща началото на играта, участието с нея ще е невалидно и няма да отговаря на настоящите Правила.

Участниците трябва да пазят касовата бележка/електронния касов бон без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка или електронния касов бон в PDF формат на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:

    Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
    Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
    Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
    Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
    На снимката трябва ясно да се виждат обектът на „дм България“, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата бележка.

Снимки, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.
 
Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:

    5 (пет) бр. Nintendo Switch, всеки на стойност 619 лева с ДДС.
    2 (два) бр. смарт часовници Apple Watch SE, всеки на стойност 648.99 лева с ДДС.

*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 7 печеливши участници и 7 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

В срок от 3 дни след тегленето, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Instagram страница на Oral-B Bulgaria от страна на Партньора в публикация тип “Story” и в коментар под поста, анонсиращ Играта. Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Instagram страница на Oral-B Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от оригинал касова бележка/електронния касов бон в PDF формат в 7-дневен (седемдневен) срок след обявяването в Instagram, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители. На касовата бележка/електронния касов бон трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с публикувания в коментар под поста, анонсиращ Играта в официалната страница на Oral-B Bulgaria в Instagram; дата на покупката, която трябва да е в периода на Играта; както и името на закупените продукти с марка Oral-B.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка/електронния касов бон, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Всеки участник е длъжен да провери дали е в списъка с печелившите, да проверява редовно съобщенията в Instagram профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Играта. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще обяви първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

В случай че резервните участници бъдат изчерпани и са останали нераздадени награди, допълнителни резервни участници няма да бъдат теглени и оставащите награди няма да бъдат раздавани. Непотвърдените/непотърсените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да получи само една от наградите посочени в член 7.1. Един участник може да участва в играта с една касова бележка/електронен касов бон само веднъж. Един участник може да участва в Играта с неограничен брой касови бележки/електронни касови бонове.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ИМЕТО НА ПРОДУКТА, СТОЙНОСТТА НА ПОКУПКАТА, ДАТАТА НА ПОКУПКАТА ИЛИ МАГАЗИНА, ОТ КОЙТО Е ЗАКУПЕН ПРОДУКТЪТ.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара