Спечелете 100 винтоверта Parkside и 2480 бутилки Parkside

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 1 октомври 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Parkside за поне 10 лв. от магазини Lidl и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

Спечели винтоверт Parkside Performance с Lidl!

От 11 септември до 1 октомври играй и можеш да грабнеш и още страхотни Parkside награди. Ето как:
Ела в Lidl и купи продукт на Parkside за минимум 10 лв. в един касов бон
Сканирай Lidl Plus на касата
Потвърди участието си в играта
Вече играеш за 100 акумулаторни винтоверта Parkside Performance
– вкл. чанта за съхранение
– с 2 акумулаторни батерии
– зарядно и принадлежности

или 2480 бутилки Parkside.

За всяка покупка на продукти с марка Parkside на стойност мин. 10 лв. в един касов бон в периода 11.09.2023 – 01.10.2023, при която клиентите сканирана касата с приложението Lidl Plus, получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 10 лв. означава 1 участие. Покупка на стойност от 20 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 2 участия. Покупка на стойност 40 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 4 участия и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. 

Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. 

Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/parkside. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон в срок от 5 работни дни от датата на тяхното определяне. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. Изтегленият брой печеливши на седмица може да варира при наличието на индивидуални случаи, без това да води до промяна на общата бройка спечелили от играта.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда.

Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 2480 брандирани бутилки или 1 от 100 акумулаторни винтоверта Parkside Performance.

Наградите се разиграват на случаен принцип. Печеливши участници , 2480 брандирани бутилки или 1 от 100 акумулаторни винтоверта Parkside Performance ще бъат изтеглени на 02.010.2023 г. Изтеглените печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/parkside най-късно в сряда на съответната седмица.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/.

Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване, че е спечелил награда и да предостави информация за получаване на наградата, както и ЕГН за целите на данъчно облагане.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара