Спечелете мобилна прахосмукачка, циркулярен трион, винтоверти и работни лампи

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 ноември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на гипсфазерни продукти на Knauf и регистрация чрез вайбър група.

Пълни правила:

Knauf Гипсфазер Кампания 2023

Стартира кампанията на Кнауф България, с която може да спечелите страхотни награди от FESTOOL. В периода от 01.09-30.11.23 регистрирайте всяка Ваша покупка на Гипсфазерни плоскости във Viber бота на Кнауф и натрупвайте количества, за да участвате за една от специалните ни награди.

В играта може да участва всяко дееспособно физическо лицe, навършило 18 години към датата на участие в играта. В играта не могат да участват юридически лица, служители и партньори на Кнауф България ЕООД, както и юридически лица с цел прекупуване и дистрибуция..

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да прочетат и изпълнят условията, описани в текста към публикациите, както следва:

1. Всеки клиент направил покупка на гипсфазерни продукти на Knauf и регистрирал платежен документ в периода на играта участва в томбола за наградите. Всеки клиент може да регистрира многократно покупки, които се натрупват.

2. Клиентът се регистрира във вайбър групата „Knauf BG” от следния линк:

https://my.subscribe.bg/viber-bot/knaufbg?fbclid=IwAR2srlTamKeJVbwzhkuo-UwfCm-7M3Ao6o9IhBOHAxHGZEc42xoA27oEBbA

Печелившите ще бъдат разделяни на групи според закупената квадратура гипсфазерни продукти в периода на играта. Групите ще са 3:

- до 499 кв/м;
- от 500 до 1499 кв/м;
- от 1500 кв/м нагоре;

Наградите в играта са следните:

Общо: 10 броя награди

    6 x Малка награда - Работна лампа KAL II SYSLITE
    3 x Средна награда - Акумулаторен ударен импакт винтовърт TID 18 HPC 4,0 I-Plus
    1 x Голяма награда - Mобилна прахосмукачка CTL MIDI I CLEANTEC + Потъващ циркулярен трион TS 55 FEBQ-Plus-FS

Имената на печелившите участници ще бъдат изтеглени в томбола на случаен принцип измежду всички участници в играта, които са се регистрирали за групата „Knauf BG”.

Един участник може да спечели само една награда от горепосочените за съответното теглене, независимо от броя на направените поръчки в съответната категория награди.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени чрез  пост в Facebook и чрез съобщение във Viber групата “Knauf BG” до 14 дена след края на играта. Ще осъществим контакт с победителите чрез регистирания телефонен номер.

Всяко лице, което е спечелило посочена по-горе награда, трябва да посочи удобен за него адрес за получаване на наградата си. Получаването на награда става чрез изпращането й в периода 18-22.12.23. по търговски представител на Кнауф България ЕООД, за сметка на организатора. Награди се доставят само в рамките на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочен адрес.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара