Спечелете 3 пакета със захарни изделия от Захарни заводи


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 14 септември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎉 Back2School ИГРА 🎊

📚 С удобните и лесни за похапване сладки изкушения от Захарни заводи си напълно оборудван за училище!

 📕 Сподели в коментарите кой ти е любимият спомен от първия учебен ден, последвай страницата на Захарни заводи във Фейсбук и участвай в томбола за спечелването на специални пакети с много сладки лакомства! 

Участието в играта е доброволно, напълно безплатно и не е обвързано с покупка.

Наградите в Играта са 3 бр. пакети със захарни изделия от онлайн магазина на „Захарни заводи“ АД – sladkoe.bg, както следват:
пакет „Пинята Емоджи“ (повече информация относно наградата е достъпна на: https://sladkoe.bg/produkti/pinyata-parti-emodzhi/);
пакет „Сладка тетрадка“  (повече информация относно наградата е достъпна на:  https://sladkoe.bg/produkti/sladka-tetradka/);
пакет „Сладка химикалка“ (повече информация относно наградата е достъпна на:  https://sladkoe.bg/produkti/sladka-himikalka/).

На 15.09.2023г. чрез жребий, на случаен принцип сред всички участници, отговарящи на условията за участие съгласно настоящите правила, ще бъдат изтеглени трима победители, всеки от които ще спечели някоя от горепосочените награди.

В деня на теглене на наградите (на 15.09.2023г.), в отделна публикация, профилите на печелившите участници ще бъде обявени на стената на официалната Facebook страница на Захарни заводи.

Печелившият участник трябва, в срок не по-късно от 22.09.2023г., да предостави трите си имена, адрес и телефон за връзка чрез лично съобщение към профила на „Захарни заводи“ АД във Facebook. В случай че победителят не предостави своите данни в срока по настоящата точка, същият губи правото си да получи наградата и наградата ще бъде предоставена на резервен печеливш при условията на т. 11.2.

Наградата се изпраща чрез куриерска фирма на посочения от печелившия Участник адрес в срок до 5 работни дни от получаването на данните на печелившия Участник по реда на т. 13 по-горе.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара