Спечелете 3 нощувки за двама в уникалния LUX* South Ari Atoll Maldives

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 август 2023

Как се участва:

Чрез абонамент за бюлетин.

Пълни правила:

Томболата се организира от ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД. 

Участието в томболата не е обвързано с покупка. Участник в томболата може да бъде всяко физическо лице над 18 години, което предостави на организатора своето име и имейл. Предоставяйки своя имейл, лицето се съгласява да получава рекламни имейли. 

Описание на наградата: 3 нощувки за 2 възрастни, във вила на плажа (Beach Villa) на база нощувка и закуска в LUX* South Ari Atoll Maldives (с изключение на хидроплан/вътрешен трансфер).

Престоя трябва да бъде до 02 декември 2023 г.(С изключение на училищните ваканции, пиковия сезон, black-out дати и в зависимост от наличността на стаите – 30 дни преди пристигането).

Наградата не подлежи на връщане в брой, не може да се прехвърля и не се комбинира с други ваучери за подарък. Задължително се заплаща от пътуващите зелена такса, наложена от Република Малдиви от 6 USD на човек на вечер.

Победителя ще бъде изтеглен на 31.08.2023 г. и уведомен по имейл. Той трябва да се свърже обратно с организатора по имейл или телефон в срок до 2 работни дни след получаването на уведомителния имейл. 

Ако победителя не се свърже с ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД в посочения срок ще бъде изтеглен нов победител. ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност за непотърсена награда. ДЕРТУР БЪЛГАРИЯ ООД не носи отговорност при невъзможност да се използва наградата. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара