Спечелете за безплатен тест 54 продукта на Nivea

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 август 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В периода 21.08. - 25.08.2023 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 

54 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест продукти на марката NIVEA. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.

Участниците могат да избират между следните продукти за тест:

    NIVEA Cellular Luminous Серум срещу пигментни петна
    NIVEA Cellular Luminous 2в1 Серум против бръчки и пигментни петна
    NIVEA Cellular Luminous 3в1 Серум против петна от акне

След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 29.09.2023 г. те ще получат на посочения от тях адрес съответния продукт за тест. Продукти за тест се изпращат единствено на пощенски адреси в рамките на Република България. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт, които е подал в Моят dm акаунт, при регистрация в теста на продукт.

След потвърждаване на участие в Тест на продукт участникът получава по имейл и линк, който води към форма за оценяване на продукта в онлайн магазина на dm. Участникът ще бъде помолен да даде своето мнение за тествания продукт, но без да бъде изрично задължаван да направи това.

Регистрацията в активността Тест на продукт за тестване на продукт е безплатна и не е обвързано с покупка от страна на участника. За участие в активността Тест на продукт могат да се регистрират всички лица, навършили 16 години, които са живущи на територията на Република България. Служители на dm България не могат да участват в активността, включително и техни роднини, членове на семейството – майки, бащи, братя и сестри.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара