Спечелете 225 бр. скейтборда с героите на Мадагаскар от POMBAR

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://game.pombar.bg/#Winners

Как се участва:

Чрез покупка на промоционален продукт POMBAR и регистрация на промо код.

Пълни правила:

Механика  за участие в тегления за седмични награди: общо 225 бр. скейтборда с героите на Мадагаскар. Общият брой награди е разпределен по равно за всяко седмично теглене на награди: по 25 бр. за всяко седмично теглене .

За участие в тегленето за спечелване на седмични награди се изисква потребителят да си направи регистрация на сайта на www.game.pombar.bg, при която регистрация предоставя данни за негови електронна поща, две имена и телефонен номер,  дава съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта и декларира, че отговаря на условията за участие. Участието в Играта за спечелване на награди е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора.

За да участва в Играта за спечелване на награда потребителят трябва да закупи поне един продукт от участващите в промоцията продукти POMBAR в периода от 01.08.2023 г. до 30.09.2023 г. и да регистрира в същия период кода от опаковката на продукта по долупосочения начин. Всички промоционални опаковки с продукти, участващи в Играта за спечелване на награди, са маркирани със стикер, указващ промоцията, който е неразривна част от опаковката. Върху стикерa присъства QR код, който служи за пряк път до уеб страницата, където се провежда Играта. 

На гърба на промоционалните опаковки продукти се съдържа уникален 14 цифрен код обозначен с “ПРОМОКОД:…”. За да участват в тегленията за седмичните награди, участниците трябва, след вход в потребителския си профил на сайта www.game.pombar.bg, да регистрират 14 цифрения код обозначен с „ПРОМОКОД:…“. Всеки 14 цифрен код може да бъде регистриран само веднъж. Регистрираният код участва в седмичните тегления за  награди в периода от регистрирането му до  спечелване на награда с него или до последното теглене на  награди от Играта, което от двете обстоятелства настъпи по-рано. Всеки код, изтеглен като печеливш за седмична награда, отпада от следващите тегления. С всеки код може да се спечели само една награда.

Продуктите POM-BAR, които участват в промоционалната кампания (Играта) са следните:
Пом Бер 80г сирене (12/k)
Пом Бер 80г оригинал (12/k)
Пом Бер 50г сметана (20/k)
Пом Бер 50г сирене (20/k)
Пом Бер 50г оригинал (20/k)
Пом Бер 50г кетчуп (20/k)

В промоционалната кампания участват само продукти  POMBAR с промоционална опаковка, обозначена със  промоционален стикер и съдържащи промокод. Общият брой на всички промоционални опаковки с продукти е 1,124,730 .
 
Получаване на награда: всички спечелени награди, при изпълнение на посочените по-долу условия, ще бъдат изпратени до адрес на територията на Република България, посочен от съответния участник, спечелил награда.  

За спечелването на наградата спечелилият участник ще бъде уведомен с телефонно обаждане на посочения от него телефонен номер и ще му бъде изпратен уведомителен имейл, в срок от 10 дни от  тегленето на наградите. В срок от 10 дни от получаване на уведомителния имейл, печелившият участник следва да предостави като отговор на уведомителния имейл снимка на печелившата опаковка от продукт, ясно показваща 14 цифрения код, който потребителят е регистрирал на сайта и с който печели своята награда, както и следва да предостави точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата. С изпращането на снимката потребителят валидира правото си да получи спечелената награда. Спечелената награда се изпраща по куриер до адреса за получаване на наградата, предоставен от спечелилия участник. Организаторът не отговаря ако спечелилият наградата участник е предоставил грешен или непълен електронен адрес или електронен адрес на друго лице или грешен телефонен номер и това попречи да се осъществи връзка с него. „Интерснак България“ не носи отговорност, в случай че спечелилият участник не отговаря на посочените от него телефонен/ни номер/а. „Интерснак България“ не носи отговорност при забавяне и неспазване от страна на спечелилия участник на срока за предоставяне на необходимата информация за валидиране на правото му да получи спечелената награда и адрес за получаванена наградата, като в случай на неспазване на срока или неизпълнение на условията за валидиране правото му да получи наградата, спечелилият участник губи правото си да получи спечелената награда. Ако в някакъв момент бъде установено, че участникът, спечелил награда от Играта не отговаря на условията за участие в Играта, същият губи правото си да получи наградата.

Организаторът не отговаря ако участникът е предоставил грешен или неточен адрес за получаване на наградата и наградата не може да му бъде доставена. Спечелилият участник губи правото си да получи наградата и ако не изпълни условията за получаването й и/или ако не   се намира на адреса, посочен от него за получаване на наградата  при посещението на представител на куриерската фирма за доставка и не се яви в срок от 14 /четиринадесет/ дни в офиса на куриерската фирма да получи наградата си. В случай че спечелилият награда участник загуби правото си да получи спечелена награда се извършва ново теглене за съответната награда, при което се тегли нов печеливш и наградата се предоставя на него при условията за получаване на наградата, така както са описани по-горе.

Спечелилите награда участници се обявяват и на уебсайта www.game.pombar.bg.  като се посочват две имена и дата на изтегляне. С участието си в Играта  всеки участник дава съгласието си при спечелване на награда да бъдат обявени двете му имена на уебсайта www.game.pombar.bg  

Награден фонд на играта:
- Седмични награди: 25 бр. скейтборда с героите от Мадагаскар,– общо 225 броя, като всяка седмица се теглят по 25 броя.

Всички награди в Играта се теглят посредством електронен механизъм, на случаен принцип на следните дати:: 07.08.; 14.08.; 21.08.; 28.08.; 4.09.; 11.09.; 18.09.; 25.09.; и 2.10.2023 в специално теглене пред нотариус;

Показаните изображения на наградите в промоматериали и в сайта са илюстративни и действителните награди могат да се различават  от изображенията в промоционалните материали и сайта.

Краен срок - 30 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара