Спечелете 50 преси за коса Remington и 10 подаръчни кутии Oleo Intense от Syoss

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши: https://syoss-promo.bg/winners-remington

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Syoss за поне 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България.

Наградите са:
50 бр. преси за коса Remington Shine Therapy Pro и
10 бр. кутии с шампоан и течна маска Oleo Intense, боя Oleo Intense в нюанс по избор и ароматна свещ.

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на Syoss на минимална стойност 5 лева с ДДС. Участват продукти от категориите Грижа за коса, Боя за коса, Стилизанти.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочената в т. 7.1 марка, в периода на Кампанията и регистрация с две имена, имейл, телефонен номер, номер и дата на касова бележка в сайта www.syoss-promo.bg.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж, независимо от броя и стойността на продуктите, посочени в нея. За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.syoss-promo.bg.

Наградите се получават по куриер в срок до 14 (четиринадесет) дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

Тегленето на наградите ще се състои на 06 октомври 2023 г. Ще бъдат изтеглени 60 печеливши и 60 резервни участника. Печелившите от кампанията ще бъдат обявени на сайта www.syoss-promo.bg до 13 октомври 2023 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 18 октомври 2023 г.

Краен срок - 30 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара