Спечелете 15 комплекта с хавлия и Avene XERACALM NUTRITION душ гел

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 август 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Право на участие в Играта има всяко физическо лице, навършило 18 години, с местоживеене в България и което е направило валидна регистрация в http://avene-exclusive.bg/ в периода от 09.08.2023 г. до 31.08.2023 г., чрез която се е абонирало да получава бюлетина на марката Eau Thermale Avène. За валидна регистрация се счита регистрацията, при извършването на която съответното физическо лице е предоставило точни, пълни и действителни данни.

Eдин Участник може да спечели само една предметна награда в Играта. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти на Организатора.

В рамките на Играта ще бъдат раздадени 15 (петнадесет) броя Хавлия и Avene XERACALM NUTRITION ДУШ ГЕЛ 500ML

Тегленето ще се извърши на 10.09.2023 г. чрез специален софтуер: commentpicker,, определящ печелившите на случаен (лотариен) принцип измежду всички Участници, отговарящи на условията, посочени в т. 4 и т. 5.

Имената на печелившите участници ще се обявяват в сайта на марката Eau Thermale Avène, находящ на http://avene-exclusive.bg/ в деня на тегленето.

Организаторът ще осъществи връзка с печелившите участници в срок от 7 (седем) календарни дни от датата на обявяването им, посредством имейл съобщение, изпратено до имейл адреса, с който съответният печеливш участник е регистриран и абониран за бюлетина на марката Eau Thermale Avène през сайта http://avene-exclusive.bg/ . Организаторът ще поиска от печелившите участници име и фамилия, телефон и актуален адрес за предоставяне на наградата за целите на куриерската пратка.

Наградата се изпраща по куриер за сметка на Организатора до посочен от печелившия участник адрес в рамките на 20 (двадесет) работни дни, считано от датата на спечелването на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара