Спечелете пътешествие в чужбина, превивяване в София и комплекти за пътешественици от FuzeTea

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 октомври 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти FuzeTea и сканиране на касова бележка.

Пълни правила:

„Участващи продукти" в промоцията са продукти в пластмасови опаковки от:

    500ml или 1.5L - FuzeTea праскова и хибискус,
    500ml или 1.5L - FuzeTea лимон и лимонена трева,  
    500ml или 1.5L - FuzeTea манго и ананас,
    500ml или 1.5L - FuzeTea горски плод,
    500ml или 1.5L - FuzeTea череша и бъз,
    500ml или 1.5L - FuzeTea зелен чай ягода и алое вера,  

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Едно Пътешествие за двама до избрана от теб дестинация (между Истанбул, Мексико Сити, Сингапур, Рим или Барселона), участието не е обвързано с покупка;  

За участието в играта за тази награда се изисква регистрация в мобилното приложение COCA-COLA APP, като регистрацията не е обвързанa с покупка на продукт;

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Един брой Преживяване за двама в София;
7 (седем броя)  Комплекта за пътешественици;

Еднократна сигурна награда при успешна регистрация/вход в мобилното приложение COCA-COLA APP за всеки индивидуален участник/потребител: код-ваучер за 15% отстъпка за ползване в https://www.viator.com/;

За да вземат участие в Промоцията по т. 7.2, участниците трябва да закупят определен брой бутилки от опаковките участващи в промоцията, след което да сканират касовата/ите си бележка/и в мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук https://app.coca-cola.com/), където участниците могат събират конкретен брой точки по смисъла на т.8.4 от настоящите правила и да вземат участие в играта. С необходимия брой FuzeTea точки, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA-COLA APP и www.coca-cola.bg, можете да играете за някоя от описаните награди в т. 7. 2.

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA-COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA-COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

    E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
    Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
    Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA-COLA APP.
    Минималната възраст за участие в промоцията е 18г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране и избора на награда, за която да играе в приложението, потребителят се съгласява и с настоящите правила на промоцията.

За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1., участникът трябва да отговори на въпрос в мобилното приложение COCA-COLA APP: „Кои са моментите, в които избираш да пиеш FuzeTea?“ след което участникът автоматично се включва в томбола за голямата награда. При проверка на отговорите и открити непълни, неточни или нерелевантни отговори, същите няма да бъдат приети за валидно участие. Участието не е обвързано с покупка на продукт! При спечелване на наградата участникът е длъжен да избере само една от петте държави, която да посети заедно с 1 (един) свой придружител.

Тегленето на награда, описана в точка 7.1.1. ще бъде изтеглена между 2-ри и 6-ти октомври 2023 г., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на 7 (седем) работни дни след тегленето.

В Промоцията има ограничение от един брой регистриран отговор = 1 участие в томболата за награда, описана в точка 7.1. от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7. от един потребител. Участието в играта се извършва за целия период на промоцията след „закупуване“ на билет за вземане на участие в томболата за награда 7.1.

Наградата, описана в т.7.1.1. е лична, и не може да бъде преотстъпвана и/или заменяна и няма паричен еквивалент.

Пътешествията и преживяванията в различните държави са различни.
 
Виртуални точки и как се използват:

Потребителите на Coca-Cola App могат да събират виртуални точки, които ще срещнат в приложението под наименованието: POINTS (точки) във “своите точки”. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "точки" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има значение единствено за целите и в рамките на настоящата промоция, приложението и игрите, които се провеждат в него.  

Със сканирането на всяка касова бележка в приложението COCA-COLA APP автоматично прибавяте виртуални „точки“. Броят виртуални „точки“ се равняват на броя на закупените продукти, участващи в промоцията.

С натрупването на определен брой точки в „своите точки“, потребителят може да заяви участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда от посочените в т. 7.2.

За да  вземе участие за спечелване на наградата, описана по точка 7.2.1., Участникът трябва да е регистрирал касова/и бележка/и с общо 25 продукта от участващите опаковки (равняващи се на 25 POINTS/точки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва в томбола за 1 преживяване за двама в София; След което и при условия, че е събрал необходимите точки, участникът автоматично се включва в томболата за наградата описана в т. 7.2.1 Преживяването включва следните активности в гр. София:

    Двупосочен железопътен билет за първа класа от града на победителя до наградната дестинация – град София. Транспортните разходи до Летище София и от Летище София до началното населено място на участника са за негова сметка;;

    3 нощувки за двама в бутиков хотел Les Fleurs;
    Включена закуска всеки ден в по-горе описания хотел;
    Вход за 2-ма до The Red Flat;
    Вечеря за 2-ма в Tenebris на стойност $150 USD;
    Пешеходна обиколка на комунистическа София за 2-ма;
    Вечеря за 2-ма в ресторант DaOrganic на стойност $50 USD;

    В случаи на непредвидени обстоятелства, които не са по вина на организатора, същият запазва правото си да прави промени в организацията на програмата, които могат да се състоят в промяна и/или отмяна на разписанията за пътуване, места за настаняване, места за хранене или активности и посещения;

     За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.2., Участникът трябва да е регистрирал касова/и бележка/и с общо 3 продукта от участващите опаковки (равняващи се на 3 POINTS/точки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 7 бр. комплекта за пътешественици. След което и при условия, че е събрал необходимото количество точки, участникът автоматично се включва в томболата за наградите описани в т. 7. 2. 2. Всеки един комплект за пътешествия включва в себе си следното съдържание:

    1x Tritan [TM] 600ml пластмасова бутилка със соларен фенер;
    1x bluetooth високоговорител, водоустойчив, със соларен заряд;
    1x ролкова раница с охладител;
    1x одеяло Sundream;
    1x одеяло за пикник и чантичка;

Допълнителна информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани бележки/кодове от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.2. от един потребител.  

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.2 през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

    1-во теглене (22.08.2023 г.) – x1 комплект за пътешественици;
    2-ро теглене (29.08.2023 г.) – x1 комплект за пътешественици;
    3-то теглене (05.09.2023 г.) – x1 комплект за пътешественици;  
    4-то теглене (12.09.2023 г.) – x1 комплект за пътешественици;
    5-то теглене (19.09.2023 г.) – x1 комплект за пътешественици;
    6-то теглене (26.09.2023 г.) – x1 комплект за пътешественици;
    7-мо теглене (2-6.10.2023 г.) – x1 комплект за пътешественици, х1 преживяване за двама в София;

Тегленето на награди по точки 7.2.1. и 7.2.2. ще бъде извършвано по следния начин:  

    Всяка седмица ще бъдат теглени определения брой награди, описани в точка 7.2.1., и 7.2.2., по списъка и датите описани в точка 8.6., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на 7 (седем) работни дни след тегленето.

    Участието в играта се извършва на седмична база след „закупуване“ на билет за вземане на участие в седмична томбола.

    Една заявка за участие за определена награда регистрира участниците в следващото най-близко по време седмично теглене, за което те участват за някоя от наградите, описани в точка 7.2.1 и 7.2.2.  

    В случай че има останали на предходно теглене награди, които не са били спечелени, същите се прехвърлят автоматично за следващите тегления, до края на кампанията и/или до изчерпване на наградите. Участниците, които са се регистрирали, но не са спечелили в предходно теглене, продължават участието си в следващите тегления, до приключване на промоцията и/или изчерпване на наградите, за които са избрали да участват.

При спечелване на награда от точка 7.1.1. или 7.2.1. у участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

При спечелване на награда от точка 7.2.2. участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

Печелившият ще има срок от 7 (седем) дни след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

Организаторът запазва правото си на доставка на физическите награди, описани в т.7.2.2. в рамките на 3 месеца или повече от получаването  на необходимите, валидни данни на печелившите;

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара