Спечелете 3 ваучера от магазин за техника на стойност от 200 лв.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 юли 2023

Как се участва:

Чрез попълване на тест.

Пълни правила:

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИГРАТА!

Решете теста „Твоето застрахователно IQ: ДОМ“ и може да спечелите ваучер на стойност от 200 лв.!
 
Какви са наградите?

    3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност от 200 лв.

Как да участвате?

    Отговорете на 15-те въпроса от теста „Твоето застрахователно IQ: Дом“!
    Постигнете резултат „средно“ или „високо“ ниво!
    Подайте точен адрес на електронна поща за връзка в посоченото поле в края на теста! Така ще се включите в томболата и имате шанс да спечелите един от 3-те ваучера.

Как ще се теглят наградите?

    Томболата ще се разиграе само сред участниците, попълнили теста в периода -15юли 2023 г. , постигнали резултат „средно“ или „високо“ ниво и подали свой е-мейл адрес.
    Тегленето на наградите ще се проведе на 17 юли 2023 г. То ще се извърши автоматично на случаен принцип чрез специализиран софтуер.
    Печелившите ще бъдат уведомени чрез съобщение от АБЗ, изпратено до съответния  печеливш e-мейл адрес.

Тестът е разработен от Асоциацията на българските застрахователи.Освен проверка и оценка на базовите познания в областта на имущественото застраховане, той предлага и възможност за повишаване на застрахователната култура чрез предоставената образователна информация към всеки въпрос.

Тестът се състои от 15 въпроса. Първият въпрос е свързан със самооценка на собствените познания за имущественото застраховане. Обективното ниво на познания се оценява чрез останалите 14 въпроса, свързани с основните застрахователни термини и продукти, свързани с темата. Тестът не е обстоен инструмент за диагностика на познанията, а по-скоро ориентир.

Попълване на теста и резултати

Въпросите от теста са тип „затворени“, с три варианта на отговор. При въпроса за самооценка няма грешен или верен отговор. В частта за обективна оценка (въпроси 2-15) при вариантите за отговор има един верен и два грешни. Всеки верен отговор носи една точка. Максималният брой точки е 14. Резултати от 0-5 точки се определят като ниски, средно ниво е при резултати от 6-10 точки, а високо - при резултати от 11-14 точки.

Тестът позволява да се направи сравнение между субективната оценка на познанията и обективното им ниво.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара