Спечелете 300 броя брандирани куфари Емека

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши: https://emeka.bg/

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Емека от определени обекти и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта сеорганизира и се провежда в търговски обекти по Приложение № 1 – Списък с търговските обекти, участващи в Играта. Приложението представлява неразделна част от настоящите Правила.

В Играта участват всички продукти под търговска марка “ EMEKA“ (тоалетна хартия “EMEKA“ и кухненска ролка “EMEKA“) .

За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1:

Да закупи в периода на Играта продукт/и под търговска марка „ЕМЕКА“ от търговски обект по Приложение № 1

Стъпка 2:

Да регистрира, безплатно, на интернет страницата на Играта - www.emeka.bg , номера на касовия бон за извършената покупка.

При регистрация участникът следва да попълни всички задължителни полета, а именно:

а) мобилен телефонен номер;

б) номер на касовия бон за покупката от Стъпка 1 (може да се регистрира само касов бон, издаден в периода на Играта и от търговски обект, посочен в Приложение 1. Върху касовите бонове следва да бъде изписано името на продукта. При неизпълнение на това условие, дължащо се само и единствено на технически причини, името на продукта следва да бъде изписано на ръка с полагане на подпис и печат от служителя, обслужващ касата на съответния търговски обект. );

Важно! Касовият бон следва да се пази до получаване на наградата!

в) потвърждение (чрез чек-бокс), че приема Правилата на Играта, съгласен е с Политиката за поверителност; навършил е 18 години, както и потвърждение, че ако спечели, телефонният му номер (със заличаване на последните 3 цифри, пример: +359888123***), ще бъде публикуван на www.emeka.bg .

г) чрез падащо меню да посочи населено място и търговски обекта, от който е закупен продукта;

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Регистрираните касови бонове подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани несъответствия, съответният касов бон се счита за невалиден.

Един участник може да направи максимум 2 регистрации в рамките на всеки един от дните, в които се провежда Играта. Всеки опит за регистрация, след достигане на максималния брой регистрации за деня, ще бъде отчетен като невалидна регистрация.

Наградите в Играта са: куфар „Емека“, с размери: 55/37/22 см, Общо, за целия период на Играта, ще бъдат раздадени 300 броя куфара от посочения тип.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Един участник има право да спечели една награда с един коректно регистриран касов бон за периода на Играта. Всеки последващ опит за участие в Играта с вече регистриран касов бон се счита за невалиден.

Един участник има право да спечели само една награда за целия период на Играта.

Разпределението на наградите ще се извършва на произволен принцип и по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено и равномерно разпределяне на наградите на база регистрации в Промоцията. Всички печеливши касови бонове не участват в следващи тегления.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез съобщение, визуализиращо се на екрана на устройството, чрез което достъпват сайта на Играта, както и със SMS съобщение на телефонния номер, предоставен от тях при регистрацията за участие. В SMS съобщението ще се съдържа телефонен номер на Изпълнителя – 0882618982, на който печелившите участници, чрез обаждане, в срок от 5 дни от получаването на SMS съобщението, ще трябва да посочат: три имена, адрес и телефон за доставка на спечелената награда.

Печелившите за съответния ден се обявяват на интернет страницата на Играта: www.emeka.bg , до 10:00 ч. на следващия ден. Обявяването става чрез публикуване на изтеглените за печеливши телефонни номера на участниците със заличаване на последните 3 цифри от тях, с цел сигурност (пример :+359887 123***). С участието си в Игра, печелившите участници се съгласяват мобилните им номера, без последните три цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Изпълнителя, до всеки печеливш участник, в срок до 45 дни след предоставяне на необходимата информация. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай, че участникът не бъде открит на адреса и служителят на куриерската фирма не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 10 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 10 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската служба, за да си вземе наградата, същият губи право да получи наградата.

Краен срок - 27 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

2 Коментари

  1. Спечелих куфар от елек и кога ще го получа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наградите се получават до 45 дни след потвърждение на телефонният номер, който сте получили в смс-а уведомяващ ви, че печелите.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара