Спечелете Ultra All Inclusive почивка в Apollo Spa Resort

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 16 юли 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🏖TRAVEL GIVEAWAY🏖– СПЕЧЕЛИ МОРСКА ПОЧИВКА ЗА 2-МА С ДВЕ НОЩУВКИ НА БАЗА ULTRA ALL INCLUSIVE В @apollosparesort Златни пясъци

☀️Вчера в сторис ви разказах за едно прекрасно място в сърцето на Златни пясъци, в което се връщаме вече втора поредна година.☺️Идваме тук най-вече заради 📍локацията, намира се съвсем близо до плажовете, които обикновено посещаваме на Северното Черноморие.

🍉Храната е доста разнообразна, свежи сезонни плодове, топла кухня, която се приготвя на място на момента - яйца на очи, палачинки, топла скара за обяд или вечеря.🍝Има и различни събития и тематични кулинарни вечери, всяка от които е посветена на кухнята на определана държава.

🌊В хотела има цели 3 басейна и голям спа център с различни видове масажи и терапии за лице и тяло. Плажът е на 10 мин. пеша, а самият хотел има и собствен плаж на Златни пясъци и влакче, което може да ви закара до самия плаж. Организирана работа.😂

🧘‍♀️Помислили са и за любителите на спортни активности, всяка сутрин организират йога на открито, водна аеробика с инструктор край басейна. За феновете на йогата това си е супер experience.

☀️🌊Най-хубавото от всичко е панорамната гледка, която се открива от терасата към морето - едно от първите неща, които виждаш сутрин - блясъкът на морската вода с приятния шум на вълните.

🎉Ако всичко това ти звучи готино, сега можеш да си спечелиш 2 нощувки за двама в @apollosparesort на база ultra all inclusive през септември:

Какви са условията:👇
⛱Последвай @silviya_damyanova
⛱Последвай @apollosparesort
⛱Харесай няколко поста в профила ми
⛱Тагни в коментар две приятелки, които нямат търпение за морски приключения

*По желание сподели играта в стори за по-голям шанс да спечелиш

Ще изтегля големия победител на 16-ти юли. Успех на всички!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара