Спечелете продукти Ceresit за чисто нова баня

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 10 август 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Хенкел България ще предостави на спечелилия участник продукти Ceresit – грунд СТ 17, хидроизолация CL 51, CL 152, лепило за плочки СМ 16, санитарен силикон CS 25  и фугираща смес СЕ 40 в необходимото количество за посочената от участника площ на банята  (до 40 кв.м.обща площ – под и стени). В наградата не се включват плочки и други материали, необходими за банята (кранове, смесители, мивки, други аксесоари)

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

Участието в промоцията се осъществява след попълването на регистрационна форма на https://ceresit.mhmweb.bg/project-my-bathroom/ и качването на проект за баня или снимка на банята, която искат да се ремонтира. Участникът трябва да опише каква за него е мечтаната баня.

За да е валидна регистрацията е необходимо участниците:
- да попълнят своите лични данни – име, фамилия, телефон и имейл адрес;
- да качат проект/ снимка на банята;
- да попълнят квадратурата на банята, с която участват;
- да опишат в свободен текст защо искат да участват в играта;

Всички участници участват автоматично в томбола за голямата награда, която ще се изтегли на 14.08.2023 г. от агенцията чрез жребий. Ще бъдат изтеглени един печеливш и две резерви, в случай, че печелившият се откаже от наградата. :

продукти Ceresit - грунд СТ 17, хидроизолация CL 51, CL 152, лепило за плочки СМ 16, санитарен силикон CS 25  и фугираща смес СЕ 40 в необходимото количество за посочената от участника площ на банята. Количество за посочената от участника площ на банята, но не повече от 40 кв.м. (обща площ – под и стени).

Печелившият, е длъжен да предостави своите лични данни: три имена и ЕГН за нуждите на данъчното деклариране при условията на чл. 11.2.2 по-долу.

Наградата е лична и не може да бъде преотстъпвана или заменяна.

Наградата се получава в срок до 12 месеца, след финално уточнение с търговския екип на Хенкел България на необходимите материали и количества.

Наградата може да се получи само лично от участника срещу представяне на документ за самоличност или от надлежно упълномощено лице. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара