Спечелете Lidl маратонки и чорапи


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 юли 2023

Как се участва:

Чрез качване на стори в инстаграм.

Пълни правила:

Кажи, че си Lidl фен, без да казваш, че си Lidl фен.

Покажи, че си Lidl фен в Instagram story с #искамLidlмърч, тагни ни (@lidlbulgaria) и можеш да спечелиш Lidl маратонки* и чорапи*.

За да сме сигурни, че ще получиш награда, която ти пасва, изпрати имейл с името на Instagram профила, с който си участвал в играта, и размера на обувките и чорапите, които желаеш на: lidl_giveaway@advancead.bg.

*Количествата са ограничени и различни за всеки номер/размер.

В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да участва само един път.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са:
10 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 37
60 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 38
40 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 39
20 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 40
20 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 41
50 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 42
60 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 43
30 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 44
30 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 45
30 бройки брандирани Лидл маратонки от размер 46

и

70 бройки брандирани Лидл чорапи от размер 35-38
130 бройки брандирани Лидл чорапи от размер 39-42
150 бройки брандирани Лидл чорапи от размер 43-46

Един Участник може да спечели само една награда, която се състои от маратонки и чорапи от размера, който е посочил, че желае да спечели.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши чрез провеждането на  томбола на случаен принцип за всеки размер/номер. Томболата ще се проведе на 03.08.2023 г. Имената/псевдонимите на печелившите ще бъдат обявени на официалния профил на компанията в Instagram (@lidlbulgaria) на 07.08.2023 г. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване на имената/псевдонима му/ѝ съгласно условията на т. 12, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата. Потвърждението трябва да бъде изпратено на създаден само за тази цел имейл адрес на Агенция на Организатора наричана „Агенцията“: lidl_giveaway@advancead.bg и трябва да съдържа следните данни: пълни (три) имена, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка („Улица“, „Номер“, „Пощенски код” и „Населено място“), плюс текст „Приемам награда от играта „Покажи, че си Lidl фен“ или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата.  Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда.

Организаторът изпраща наградата в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на обратна връзка по т. 13. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара