Спечелете 200 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Kaufland от Шуменско

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://promo.shumensko.bg/winners

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Шуменско за поне 5 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България, в търговските обекти на Кауфланд. Информация за адресите им е публикувана на promo.shumensko.bg.

„Участващи опаковки“ са продуктите на Шуменско:
Шуменско Светло, оборотна стъклена бутилка 0,5л
Шуменско Светло, кен 0,5л
Шуменско Светло кен 0,5л. мултипак 5+1
Шуменско Светло, пластмасова бутилка 1л
Шуменско Светло, пластмасова бутилка 2л
Шуменско Специално, оборотна стъклена бутилка 0,33л
Шуменско 100% Малц, оборотна стъклена бутилка 0,5л
Шуменско 100% Малц, кен 0,5л
Шуменско 100% Малц, пластмасова бутилка 1л

Закупилите продукти Шуменско в търговски обекти Кауфланд на обща стойност минимум 5 лв., могат да играят за спечелването на награда: един от 200 ваучера за пазаруване от Kaufland България на стойност 50 лева..

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Закупилите за минимум 5 лв бира Шуменско с един касов бон, в комбинация и опаковка по избор, могат да спечелят един от 200 ваучера за пазаруване от Kaufland България на стойност 50 лева. Клиентът трябва да попълни телефонен номер и номер на касовата бележка на promo.shumensko.bg.
Клиентът трябва да съхрани касовата бележка до края на играта като доказателство за своята покупка.
Тегленето на наградите ще се извърши чрез компютърен софтуер. Всички спечелили награда ваучер ще бъдат уведомени с SMS, в рамките на две седмици след края на Кампанията, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка.

 Регистрация:
за да участва в Кампанията, Участникът е необходимо:

    Да въведе свой актуален телефонен номер, както и номер на касов бон.

За да бъде допуснат за участие в Кампанията за спечелване на награда ваучер на стойност 50 лева. Участникът трябва да е в необходимата възрастова група над 18 години. За да вземе участие в тегленето.

При спечелване на награда от Кампанията, участникът ще бъде уведомен с SMS и помолен да предостави адрес за доставка на наградата.

Наградата се предоставя след предварителна уговорка по телефона, в рамките на 30 дни след края на Кампанията. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу показване на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Кампанията не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Кампанията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 брой ваучера на стойност 50 лева.

Краен срок - 30 юли 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара