Спечелете билети за мачове на Liverpool FC и 160 ретро фланелки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 10 август 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Carlsberg за поне 4 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участващите опаковки в Играта са всички разфасовки на марката Carlsberg, независимо откъде са закупени:

    Carlsberg кен 500 мл
    Carlsberg кен мултипакет 3+1
    Carlsberg бутилка 500мл
    Carlsberg бутилка 330мл
    Carlsberg 0.0% бутилка 330мл

За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1:

Да закупи бири Carlsberg в опаковка и комбинация по избор на стойност поне 4лв. от хранителен магазин, супермаркет, хипермаркет или др. тип магазин в комбинация и разфасовка по избор и да запази касовата бележка за покупката.

Минималната стойност на покупката от 4лв. трябва да бъде в една касова бележка.

Стъпка 2:

Да регистрира кода от касовата бележка на сайта https://footballmoments.bg/.

При регистрацията участникът трябва:

– да въведе номер на касовата бележка;
– да въведе мобилен телефонен номер;
– да потвърди (чрез чекбокс), че е на възраст над 18г.; че ще съхрани касовата бележка до края на Играта, както и че е съгласен с Официалните правила.

При регистрация на касова бележка, участникът бива уведомен веднага чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора/мобилното си устройство, че регистрацията му е успешна.

!Важно – касова бележка:

При регистрация на касова бележка на обща стойност минимум 4лв., участникът ще бъде включен в томбола и за двата типа награди в Играта –  седмична томбола за награда ретро фланелка на Liverpool FC и томбола след края на Играта за двоен билет за домакински мач по избор на Liverpool FC от Английска Висшата лига, сезон 2023/2024. С всяка следваща регистрирана касова бележка за закупени бири Carlsberg за поне 4лв., участникът увеличава шансовете си за спечелване на награда.

Един участник може да регистрира максимум 20 кода на ден.

Един участник може да спечели повече от един вид награда фланелка, но само една награда двоен билет за мач.

Регистрираните касови бележки подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия съответният касов бон се счита за невалиден.

Наградите, които могат да бъдат спечелени чрез регистрация на кодове са следните:

    160 бр. ретро фланелки Liverpool FC, от които:
    33 бр. домакински екип Liverpool FC, сезон 1995/ 1996
    20 бр. гостуващ екип Liverpool FC, сезон 1995/ 1996
    20 бр. гостуващ екип Liverpool FC, сезон 1999/ 2000
    18 бр. гостуващ екип Liverpool FC, сезон 2000/ 2001
    18 бр. гостуващ екип Liverpool FC, сезон 2001/ 2002
    51 бр. екип Istanbul 2005 Liverpool FC

Всички фланелки са с мъжка кройка като техният вид не може да бъде избиран. Желан размер (S/M/L/XL/XXL) може да бъде посочен, но изпълнението му зависи от моментната наличност на фланелки. Организаторът НЕ се задължава да предостави фланелка в размера, посочен от печелившия участник.

    20 бр. двойни билета за домакински мач на Liverpool FC от Английската Висша лига за сезон 2023/2024 на стадион „Анфийлд“, Ливърпул, Великобритания.

ВАЖНО: Наградата включва единствено билет за посещението на футболния мач и НЕ включва покриване на разходи за транспорт (полети, автобуси, влакове, таксита и др. тип транспорт), настаняване или каквито и да е други разходи от личен характер, свързани с посещението на футболния мач.

Печелившите участници ще имат възможност да посочат две предпочитания за мачове, които желаят до посетят като Организаторът ще вземе предвид посочените желания, но не се задължава да ги изпълни.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Всеки участник може да участва неограничен брой пъти в тегленето за наградите.

В тегленето на наградите участват всички участници, които отговарят на условията на Играта. Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS съобщение на телефонния номер, който са посочили при регистрация на код.

В съобщението, ще се съдържа линк към контактна форма, в която печелившите участници, в срок до 5  работни дни, ще трябва да посочат: имена, телефон и адрес за доставка на спечелената награда.

Печелившите участници се обявяват на интернет страницата на Играта: https://footballmoments.bg/. Обявяването става чрез публикуване на телефонен номер на участниците като номерата се публикуват със заличаване на последните три символа от тях с цел сигурност (пример:+359887 123***).

В деня на реалното получаване на наградата печелившият участник подписва протокол, съдържащ информация относно самоличността му (три имена и ЕГН) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият Участник трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в Играта и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на куриерската фирма.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара