Спечелете 7 нощувки All Inclusive в Хасиенда Бийч

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши: Виктория Пешалова и Атанас Келчев

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Отново е време за ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш All Inclusive морска ваканция за двама! Една седмица в Хасиенда Бийч!

Регистрирай се, като кажеш с кого искаш да отидеш на почивка в Хасиенда Бийч. Всеки ден ще теглим по 20 регистрирани участника. Ще се обадим както на тях, така и на приятелите, които са посочили като желана компания за почивка с въпроса Кое радио слушате? Ако и двамата участника отговорят ENERGY, имате шанс да спечелите All Inclusive морска ваканция за двама!

Слушай Радио ENERGY и можеш да спечелиш 7 нощувки All Inclusive в Хасиенда Бийч!

Хасиенда Бийч е разположен на залива “Златна рибка”, 30 км. южно от Бургас и на 6 км. от старинния град Созопол. Местоположението му е тихо и спокойно, вълшебна атмосфера, съчетаваща ласките на морето и слънчевите лъчи, спокойствието на залива, красивите панорамни гледки, прохладата на гората и природната екзотика на плажните дюни.

Хотелът разполага с 200 едноспални и двуспални апартамента, декорирани в семпли и топли тонове и обзаведени с всички необходими удобства. Делукс апартаментите предлагат комфорт и уют съчетани с прекрасна панорамна гледка към Черно море.

Основният ресторант „Атия“ предлага изхранване на база All Inclusive със свежо лятно меню и шоукукинг. Пул бар “Барбоса” пък е идеалното место за чаша кафе или освежаваща напитка.

Хасиенда Бийч предлага на своите гости още зелени площи за игра с детска анимация, басейн, фитнес на открито и достъп до емблематични барове и сърф в района.

Наградата включва:

    Настаняване в 1-спален апартамент с гледка парк за 2-ма възрастни

    Ол инклузив пакет: Закуска, обяд и вечеря, с включени питиета на блок маса в основният ресторант. Сервиз на питиета на Пул бар „Барбоса“ между 11:00 и 23:00 ч и леки снаксове от 11:00 до 17:00 ч, шезлонг и чадър на басейна, фитнес на открито, безплатен wifi и детска анимация.

В наградата НЕ се включват:

- лични разходи, разходи за транспорт

Регистрацията в www.radioenergy.bg не гарантира обаждане от страна на радиото.

Наградата не може да се разменя за левовата й равностойност. Дестинацията и периодът не могат да бъдат по избор. Регистрацията за участие е напълно безплатна.

Краен срок - 29 юли 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара