Спечелете шезлонги, хладилни чанти, хамаци и слънцезащитни чадъри

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 28 юни 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

За участие в Играта желаещите лица трябва да се абонират за получаване на седмичен бюлетин в сайта на организатора, в рамките на Периода на провеждане на играта.

В тегленето на наградите участват само Участници, отговарящи на Условията .

Един Участник следва да участва само с един валиден профил – един e-mаil адрес; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да профила на регистриралия се и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на:

Награди:

- 3 бр. Шезлонг разгъваем
- 10 бр хладилна чанта
- 10 бр хамак
- 5 бр слънцезащитен чадър

Тегленето на печеливши участници ще се проведе поетапно в периода на играта както следва:

- 1во теглене – 07.06
- 2ро теглене  –  14.06.
- 3то теглене 21.06.
- 4то теглене 28.06.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани по телефон в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

При награди изпращани към печеливш Участник по куриер и невъзможност за осъществяване на контакт от служител на куриерската фирма с Участника в рамките на 3 (три) работни дни, Участникът губи правото да получи спечелената награда за сметка на Организатора. Ако след изтичане на срока от 3 (три) работни дни печелившия участник осъществи контакт с Организатора и обясни причините, поради които не е приел пратката от служител на куриерската фирма, му се предоставя възможност да получи в срок от 5 (пет) работни дни наградата си лично в някои от магазините на Организатора, посочени в сайта www.burlex.bg или да поеме разходите по доставката.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети Бурлекс след свързване с тях .

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет Бурлекс, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Магазини. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара