Спечелете кафемашина, термо чаши и кутии с капсули от NESCAFÉ® Dolce Gusto

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 11 юни 2023

Как се участва:

Чрез попълване на анкета.

Пълни правила:

За срока на Играта, посочен в точка 2, ал. (1) по-горе, ще бъдат раздадени общо 14 (четиринадесет) награди, както следва:

а) 1 (словом: една) Кафемашина NESCAFÉ® Dolce Gusto Piccolo XS черен цвят
б) 3 (словом: три) NESCAFÉ® Dolce Gusto термо чаши в цвят тюркоаз
в) 10 (словом: десет) 5 броя кутии с капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto – Ristretto Barista, Buondi Intenso, Espresso Intenso, Cortado и Latte Macchiato

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната ѝ равностойност или с друга награда.

Един победител може да спечели 1 брой награда

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

Наградите по ал. 1, ще бъдат доставяни само на територията на Република България.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

Всеки потребител може да участва в Играта като посети страницата на играта и отговори на всички въпроси от анкетата и да въведе име и фамилия, електронен адрес (e-mail) и приеме правилата на Играта, Общите условия за ползване на Сайта на Играта и Правилата за поверителност на данните. За участие за тази награда не се изисква покупка на продукти!

Един потребител може да участва само веднъж. Един участник има право само на една награда в периода на играта.

Запознайте се с правилата на Играта, декларирайте, че имате навършени 18 години и се информирайте как обработваме вашите лични данни спрямо Политиката за поверителност на данните.

След приключване на Играта (23.59 ч. на 11.06.2023 г.) ще бъде извършено теглене чрез специализиран софтуер на случаен принцип на печелившия за всяка от посочените в т.4.(1) награди заедно с трима резервни участници и валидиране на тяхното участие според правилата на Играта, в присъствието на създадена за целта комисия от представители на Организатора. Спечелилите награда ще бъде публикувани на сайта на играта https://nestlecoffeezeuro.qualifioapp.com/kakvo-kafe-predpochitash със собствено име и фамилия и имейл адрес без името на имейл провайдъра (пример: ivan.ivanov@*****)

Със спечелилите ще бъде осъществена връзка чрез имейла, които са посочили при регистрация, с цел уточняване на телефон за връзка и адрес, на който да бъде доставена наградата. Ако се наложи, представител на Организатора може да се свърже със спечелилите участници по телефон за уточняване детайли във връзка доставката на наградата.

В случай, че спечелил участник е предоставил грешен, непълен или неточен имейл адрес, както и ако печелившият участник не се свърже с Организатора до 14 (четиринайсет) дни от публикуване на печелившите, за да потърси наградата си, ще се счита, че печелившият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да предостави наградата на изтеглен като резерва участник.

За да получи наградата, спечелилият трябва да: - представи лична карта, за да удостовери самоличността си, която се връща веднага; - попълни и предостави на куриера декларация за получаване на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара